Ez a 6 hátborzongató lény, a mai napig fejtörést okoz a legtöbb tudósnak

Léteznek a földön olyan tárgyak, élőlények és jelenségek, amelyekről csak néhány embernek van tudomása. Sőt vannak emberek a világon, akik olyasmit láttak, amit azelőtt soha, illetve nem is találtak értelmes és logikus magyarázatot a látottakra. A mai cikkünk pontosan olyan jellegű lényekről szól, amiknek létét még a tudósok sem tudták megmagyarázni. Nem tudták honnan érkeztek, vagy, hogy egyáltalán milyen fajhoz tartoztak. Egyesek úgy gondolták, hogy ezek nem lehetnek mások csak űrlények.

1, Különleges lény Thaiföldön.

2010-ben felkerült egy nagyon furcsa lényt ábrázoló képe az internetre, melyet egy különleges szertartás keretein belül temettek el. A lény egy kis minótauruszhoz hasonlított, melynek maradványaira egy közeli faluban találtak rá. Amikor a helybéliek meglátták, úgy döntöttek, hogy buddhista szokásokhoz híven temetik el.

A szakértők úgy gondolják, hogy ez a teremtmény egy genetikai rendellenességgel született borjú volt, és nem valami természetfeletti lény.

2, Cseljabinszk-i űrlény.

Ilyen különös lényeket fedeztek fel egy cseljabinszki ház alapjaiban 2007-ben. Az emberek azt feltételezték, hogy a patkó rákok családjába tartoznak ezek a beazonosíthatatlan valamik. Később azonban kiderült, hogy ezek tényleg valódi élőlények, amelyeket nyári pajzsosrákoknak hívnak.

3, Texasi Chupacabra.

Ezt a teremtmény először az 1950-es években látták meg Puerto Rico-ban. Utoljára Texasban tűnt fel, és nagy port kavart, ugyanis annak nem borította szőr a testét, és bőre egészen fura kinézetű volt. Amikor sikerült tőle DNS mintát venni, kiderült, hogy ez a farkas leszármazottja, ám egy betegség következtében megkopaszodott.

4, Emberi formájú múmia.

Ezt a kb. 15 cm-es emberi múmiát Oscar Munoz találta 2003-ban az Atacama-sivatagban. Később néhány szakember arra a következtetésre jutott, hogy nem valószínű, hogy ez a lény ember lenne. Minden kutató, aki részt vett az analizálása és azonosítása során csak egy dologban volt biztos, hogy nem szemfényvesztés és tréfa áldozatai lettek, mert ez a valami igenis élt, de nem tudják pontosan, hogy honnan származik.

5, Lény Louisiana erdeiben.

2010-ben Louisiana egyik erdejében egy állatfigyelő kamera különös dolgot rögzített. Egy olyan lényt kapott lencsevégre, mely leginkább egy zombihoz hasonlít. Több cikk is megjelent róla, amiben arról kérdezték az embereket, hogy szerintük mi lehet ez. Azóta sem érkezett egyértelmű válasz.

6, Montauk-i szörny.

Ennek a teremtménynek a tetemét 2008-ban találták meg New York-ban, Montauk közelében. Darren Naish tudományos szakíró,  az egyetlen rendelkezésre álló fotót vizsgálva, arra a következtetésre jutott, hogy a “szörny” egy mosómedve holtteste. A bomlás és a víz miatt a tetemről eltűnt a szőr, sőt egy két testrész is.

Te egyetértesz a szakértőkkel? Láttál már valaha efféle lényeket?

betöltés...