Te milyen testrészedet mosod meg először? Ezt árulja el a személyiségedről

Vannak, akik már reggel egy forró zuhannyal indítják a napot, és akadnak olyanok is, akik este ugyanígy fejezik be. Mindenki különböző módon zuhanyzik, fürdik, ami sokat elárulhat a személyiségről. Sokan egyáltalán nem figyelnek arra, hogy mely testrészüket mossák meg először, pedig igencsak meg kellene figyelni. A test tudat alatt határozza meg, mellyel kezd. Ha te is kíváncsi vagy arra, hogy milyen ember vagy, mely személyiségtípusok uralkodnak benned, akkor nincs más teendőd, mint elolvasni ezt a cikket és a fürdésnél megfigyelni, hogy mit mosol meg először.

1, Arc

Amennyiben te az arcodat mosod meg először, akkor számodra a legfontosabbak közé tartozik az öt érzéked, úgymint: szaglás, látás, ízlelés, tapintás és hallás. Ez azt mondja el rólad, hogy téged nagyon is izgat, miként vélekednek rólad mások. Ennek tükrében gondosan figyelsz az arcodra, ugyanis a legtöbb ember azt nézi meg először.

Néha depresszióba zuhansz, stresszelsz és zavart vagy amiatt, hogy mit gondolnak rólad az emberek. Emiatt nagyon nehezen birkózol meg az elutasítással.

2, Láb/kéz.

Ha azon emberek közé tartozol, akik a lábukat mossák meg, akkor szerény, ám logikus gondolkodású ember vagy. A végtagok az akaraterőt és a kitartást szimbolizálják, ennek tükrében a kéz és a láb mosása a félelem hiányát bizonyítja. Te egyike vagy azoknak az embereknek, akiket vagy szeretnek vagy pedig utálnak. Köztes variáció nincs. Ha a hónaljadat mosod meg először, akkor felelősségteljes vagy, akire a barátok számíthatnak

3, Intim területek.

Ha az intim területekkel kezdesz, akkor te egy nagyon szerény személyiség vagy. Inkább introvertált, mint extrovertált vagy, ezért alacsony az önbecsülésed. Ennek ellenére, akik ismernek és tisztában vannak az értékeiddel egytől-egyig azt mondják te vagy a világ legőszintébb embere. Mindig belekezdesz valamibe, majd feladod mert nincs elég kitartásod végig csinálni.

4, Mell.

Amennyiben te a melleiddel kezded a fürdést, legyél férfi vagy nő, nagyon logikus gondolkodású ember vagy, aki tele van álmokkal és célokkal. Semmi sem akadályozhat meg abban, hogy elérd azt, amit szeretnél. Tisztában vagy vele, hogy mit akarsz az élettől, mindemellett pedig független személyiség vagy, aki ért az emberek nyelvén.

5, Haj.

ha te olyan ember, vagy aki a fürdést a haja megmosásával kezdi, akkor te nagyon pedáns és maximalista személyiség vagy. Szereted a rendet, fegyelmet, tisztaságot az életed minden egyes területén. A test legfelső részei az erőt jelképezik, a haj pedig a legtetején helyezkedik el. Nincs olyan dolog, amiről ne lenne meg a véleményed, nézőpontod. Inkább a tettek, mint a szavak embere vagy. Pontosságodról vagy ismert, amit szeretnek benned az emberek. Olyan barátokat választasz, akik intellektuálisan is egy szinten vannak veled.

6, Nyak/váll.

A legszorgalmasabb emberek elsőként a nyakukat és vállukat mossák meg zuhanyzásnál.  A vállak a nehéz terheket, a kiválóság folyamatos törekvését szimbolizálják, amelyektől örömmel szabadulsz meg a nap végén. Rendkívül pozitív ember vagy. Ha szükséged van valamire, akkor mész és megszerzed. Pontosan ugyanezt a habitust várod el másoktól is. Szeretsz versenyezni és mindenki előtt egy lépéssel járni.

7, Hát.

A hát a tudathoz kapcsolódik. A gerinc és az idegrendszer fontos szerepet játszik az agy működésében. Ha előbb a hátad mosod meg, az azt jelenti, hogy titkolózó ember vagy. Mindig nagyon óvatos vagy, nem könnyű számodra megbízni az emberekben, ezért tartod meg mindenkivel a három lépés távolságot. Rendszerint csak megalapozott döntéseket hozol meg. Nem félsz a magánytól, képes vagy gond nélkül éveken át egyedül élni.

Te mely testrészed megmosásával kezded a fürdést?

betöltés...