15 titok a farmerokról, amit divatbloggerek osztottak meg és neked is tudnod kell ha igazán jól akarsz kinézni

A farmer szinte az egyetlen olyan ruhadarab, ami nem tud kimenni a divatból. Már több változatát is láthattuk, sőt újra jönnek elő a régi divatok darabjai. Legyen testhezálló, streccses, szaggatott, mom farmer vagy trapéz, mindegyiknek megvan a maga szépsége, csak azt kell figyelembe venni, hogy kinek. Sajnálatos módon, akármennyire is nem tetszik vannak olyan nadrágok melyek nem állnak mindenkinek jól, persze máson szép lehet, csak rajtunk nem.

Ma elhoztunk egy olyan cikket, mellyel bemutatjuk, hogy melyik típusú nadrágokat kellene messziről elkerülni és melyik színeket lehet még előtérbe helyezni a különböző évszakok alkalmával.

Színválasztás.

Őszi/téli időszakban sötét, míg tavasszal és nyáron a világos színek dominálnak. A legtöbben eszerint az elv szerint hordanak nadrágot, de az az igazság, hogy a farmer fazonjától és a viselője alakjától függ, hogy jól áll-e vagy sem. Elképzelhető, hogy több színt is ki tudsz próbálni, ha az a stílusodhoz és a formáidhoz passzol.

A hűvösebb időszakokban előnyös még az indigó, a sötétszürke, a fekete, mert tökéletesen illeszkednek ehhez az időjáráshoz. A melegebb északban viszont a fehér, világoskék, krém, bézs, de még a sárga is nagyon népszerű.

A koptatott farmerek bizony ki tudják emelni, azokat a részeinket, melyeket valójában el szeretnénk rejteni. Lehet vele játszadozni, mert valahol az előnyöket emeli ki. Például ha a nadrág az ülepénél van koptatva az nem túl előnyös, viszont ha a nadrágnak az eleje, combtól lefelé van koptatva azzal nincs semmi baj.

A nadrág hossza.

Ha a megfelelő hosszúságú farmert választod ki, az optikailag magasabbá vagy alacsonyabbá tud tenni, attól függ kinek mire van szüksége. Ehhez annyit kell tennünk, hogy megmérjük a lábaink hosszát, ami ha a testmagasságunk fele, akkor olyan fazont kell választanunk, ami vizuálisan hosszabbítja a lábunkat.

Vannak olyan stílusok, amik gyakorlatilag mindenki számára megfelelnek, ilyen például a klasszikus és a mom farmer.

A klasszikus egy középkék színű farmer, ami jól illeszkedik a csípőhöz, viszont a lábakra egyáltalán nem feszül rá. A klasszikus azért klasszikus, mert gyakorlatilag minden testalkatú hölgynek jól áll.

A mom farmerek magasabb derekú farmerek, melyek szabad mozgást biztosítanak a csípőnek, könnyedén rásimulnak a lábakra és a vége a boka körül véget ér, ettől viselője vizuálisan magasabbnak tűnik.

A testhezálló nadrágok, melyek teljesen rácuppannak a lábadra igazság szerint optikailag elvehetnek a lábad hosszából, illetve szélesebbnek és nagyobbnak tűnhet benne a csípőd. Ennek következtében aránytalanul fogsz benne kinézni. Célszerűbb lenne, kitűrni ilyenkor a felsőket, vagy magasabb derekú nadrágot választani.

De nemcsak a testhezálló, hanem a szaggatott nadrágok is el tudnak venni egy ember magasságából. Így célszerűbb azokat is valamilyen más fazonúra lecserélni, ha nem akarsz benne bugyután kinézni.

Fontos, hogy a nadrágok hátsó zsebei hol helyezkednek el. Ha a megszokottól túlságosan feljebb varrják, akkor is meg ha túlságosan lejjebb varrják, akkor is csúnya megjelenést fog biztosítani a viselőjének. Sajnálatos módon ezzel még a legszebb hátsót is nagyon egyszerű elcsúfítani.

A hátsó keresztvarrás nagyon fontos része a farmernek, ugyanis az biztosítja a megfelelő illeszkedést. Minél vastagabb az a varrás, annál jobban fog a farmer illeszkedni a derékhoz. Azonban, sokan belesétálnak abba a csapdába, hogy olcsó minőségű farmert vesznek maguknak, ahol nem is figyelik, hogy ezek a varrások nincsenek is ott. Pedig fontos lenne, különben a nadrág teljesen el fog állni a testtől.

Van néhány apró dolog, amit figyelembe kell venni nadrág vásárlásakor.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Zip Magazine HK Official (@zipmagazine_hk) által megosztott bejegyzés,

A belső címkén nem lehetnek festékcsíkok, ha már a boltban azt látod, hogy foltos a címke akkor biztosra veheted, hogy a bőrödhöz sem lesz kíméletesebb. Akár ki is üthet a farmerben található színanyag.

Más típusú farmerek.

Ma már egyre több nő látogatja meg a férfi részleget és keres magának ott farmert. A legérdekesebb az egészben, hogy egyesek találnak is maguknak olyat, ami tökéletesen illeszkedik rájuk. A méret természetesen egyéni ízléstől függ, hiszen valaki  szereti a bővebb és nagyobb darabokat.

Online vásárlás.

Nos nem a legjobb döntések közé tartozik, ha online veszünk magunknak nadrágot. Egy nadrágot, mindig minden körülmények között fel kell próbálni, mert az, hogy a képen látható hölgynek jól áll az nem jelenti, hogy neked is jól fog. Illetve hiába méred le magad, akkor is lehetnek eltérések. Célszerűbb üzletben vásárolni az ilyen ruhadarabokat.

Sajnos nem minden farmer követi a mozgásunkat, például a csípőnadrágok hajlamosak elmozdulni, ha leülünk vagy felállunk. Legjobb ezeket övvel rögzíteni, hogy ne okozzon annyi bosszúságot és ne kelljen minden percben húzogatni azt.

Magas derekú farmerek övvel.

Nyilván azért választottál magadnak magasított derekú nadrágot, hogy hangsúlyozd vele az alakod. Ám, ha erre övet teszel, akkor bizony néhány centit elvehet a magasságából. Mindenképpen nézd meg a nadrágot övvel és anélkül, hogy lásd mi a különbség.

betöltés...