9 hétköznapi trükk, amit minden nőnek ismernie kell

A kedvenc farmeredből kifogytál, a pulcsid amit éjjel-nappal hordasz tiszta szösz és nem tudod felhúzni a cipzárját? Nem kell egyből újért rohanni a boltba, vagy kidobni. Ha elolvasod ezeket az egyszerű, de nagyszerű tippeket, rengeteg pénzt fogsz a közeljövőben megspórolni.

1.

Ha oldalt nyitott ruhát viselsz mindig fenn áll a veszélye, hogy véletlenül ez az ki fog látszani. Egy remek megoldás van erre, az öntapadós melltartót ne vízszintesen tedd fel , ahogy a logika diktálná, hanem függőlegesen. Így 100\%, hogy elkerülöd a nem kívánt tekinteteket.

2.

Egy jó farmer kiválasztása nem egyszerű. Minél közelebb vannak a zsebek egymáshoz, annál keskenyebben fog tűnni a csípőd. Optikailag pedig kisebb feneket varázsol.

3.

Ha egy testhezálló ruhánál túl szoros fehérneműt viselsz, bizony itt-ott kibuggyanhat egy kis felesleg. Érdemes a méretünkhöz passzoló fehérneműt megvenni.

4.

Ha már túl nagy a farmered dereka, akkor sincs semmi sem veszve. Varrj a derekába egy gumit.

5.

Ha meguntad a kedvenc cipőd kinézetét, de extra kényelmes, nincs más teendőd, mint kicsit “felújítani”. Ragassz az oldalára anyagot és máris kész az új cipő fillérekből.

6.

Ha akadozik a kabátodban a cipzár, kicsit dörzsöld át szappannal és újra a régi lesz.

7.

Végy egy nagy kampót bármelyik barkácsüzletben és akaszd fel rá a bevásárlótáskákat. Így mindig kéznél lesznek.

8.

Ha foltos a ruhánk, de nem akarjuk, hogy a folttisztító a színt is kiszedje, öntsünk rá alkoholt és dörzsöljük át fogkefével, majd a szokásos módon mossuk ki.

9.

Ha utáljuk, hogy a nadrágunk mindig felfelé csúszkál, vágjunk egy kis anyagdarabot és varrjuk bele.

betöltés...