Ez a 9 szabály bemutatja, hogyan csókoljuk meg barátnőnket az első alkalom során

Itt tavasz, tombolnak a hormonok, még a levegő is izzik, érezni, hogy a szerelem átjárja minden porcikánkat. Szinte csak kapkodja az ember a fejét, hogy mennyi szerelmespárral találkozik napi szinten, ami jól is van így, hiszen alapvetően társas lények vagyunk. Amikor középiskolás párokat látunk kézenfogva, akarva-akaratlanul eszébe jutnak a diákévek, az első szerelem, az első csók. Annyira izgalmas egy időszak volt. Ahogy izgultunk vajon milyen lesz az első csók, kivel és hol fog megtörténni? Izgultunk, hogy ne rontsuk el, hogy minél emlékezetesebb legyen. Annyit készültünk rá, és olyan gyorsan megtörtént, pillanatok műve volt. Hogy minél jobban sikerüljön, most útravalóul bocsátunk pár praktikát, hogy minél tökéletesebb legyen.

1.

Az első alkalommal rendkívül fontos a hangulat megteremtése. Ha lehet, próbáljunk meg minél kellemesebb, minél kényelmesebb légkört biztosítani. Ilyenkor érdemes megpróbálni utalni  szívünk választottjának arra, hogy miért lenne jobb elvonulni a szobába és nem a nappaliban maradni. Fontos, hogy vegyük figyelembe szüleink házirendjét is.

2.

Fontos, hogy zárjuk be az ajtót, persze a szülei(nk) kérését szem előtt tartva. Ha résnyire nyitva kell hagyni,talán abból a szempontból is jó, hogy így látni mikor jönnek a szülők. Tényleg vegyük figyelembe.

3.

Semmit ne siettessünk! Üljünk le a párunk mellé, adjuk időt magunknak. Kezdjünk el beszélgetni, kicsit oldjuk a feszültséget. Ha úgy van, üljünk közelebb kicsit, de semmit ne erőltessünk.

4.

Ha úgy érezzük ez nehezebben megy, mint ahogy szeretnénk,próbáljunk meg mesélni magunkról. Mutassuk meg mit szoktunk nézni,mi a kedvenc filmünk. Esetleg próbáljunk róla beszélni, törekedjünk arra, hogy ne laposodjon el a hangulat. Esetleg kicsit közelebb léphetünk,néha hozzáérhetünk a másikhoz, kicsit intimebb hangulatot teremtve.

5.

Nagyon fontos ilyenkor figyelni a jelekre. Mert attól, hogy mi érzünk valamit, a másik nem biztos és rosszul is elsülhet az első csók. Szóval, figyeljük, ha velünk nevet, esetleg reagál a poénjainkra, sokszor néz az ajkunkra, játszik a hajával, ez mind pozitív jel. Ilyenkor érezni egyfajta izzást is a levegőben. Ha idegesen markolássza a ruháját, netán nem igazán beszédes, akkor jobb lesz nem próbálkozni és erőltetni.

6.

Kicsit próbáljuk megfogni a karját, mélyen a másik szemébe nézni, esetleg kitalálni közben mire gondolhat. Ha párunk még nem áll készen, azt általában jelezni is szokták. Van aki különleges helyen képzeli el az első csókot, hogy mindig emlékezzen rá. Ilyenkor vegyünk figyelembe a kívánságát, és legközelebb biztos összejön.

7.

Ha minden klappol,és pozitívan reagált párunk, akkor óvatosan és lassan hajoljunk előre. Fogjuk meg az arcát, netán simogassuk meg, kicsit húzzuk közelebb, ha bátortalan. Majd óvatosan érintsük ajkunkat az ajkához, és ilyen kis harapdáló, masszírozó mozdulatokkal csókoljuk meg. Lehetőleg ne nyomjuk le a torkán a nyelvünket,sőt egyáltalán ne is használjuk, és ne is nyálazzuk össze. Első alkalomnál egyébként a legideálisabb a 10 másodperc. Ne felejtsünk el lélegezni csókolózás közben, az orrunkon, halkan. Szemünket tartsunk csukva, elég ijesztő tud lenni, ha valaki nyitott szemmel csókolózik.

8.

Ha már úgy érezzük, hogy mehet, megpróbálhatjuk a francia csókot, ha párunk (lány) is akarja. Ilyenkor óvatosan csúsztassuk át a nyelvünket, és érintsük meg az övét. Nagyon figyeljünk a reakcióira, ha kellemetlen neki, ne folytassuk.

9.

Ha végeztünk,a végén öleljük meg, és adjunk puszit az arcára. Maradjunk átölelkezve, éreztessük párunkkal a szerelmünket.

Mindenképpen fontos megemlíteni a határok betartását. Figyelni a másik reakcióit ilyenkor, ha úgy van, legyünk türelemmel, első csóknál mindenki kicsit bátortalan,mert ez egy nem mindennapi dolog.

betöltés...