Emlékszel még Baby-re a Dirty Dancing-ből? Felismerhetetlenné plasztikáztatta magát!

Manapság már nem igazán rökönyödünk meg azon, ha valaki plasztikáztat. Általában, ha valamivel elégedetlenek vagyunk, akkor foglalunk időpontot konzultációra, és már mehet is móka. Ezzel nincsenek másképp a színészek és a legnagyobb sztárok sem. Annyi a különbség, hogy talán a tengerentúlon a megnövekedett igény miatt kicsit nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy minél korszerűbb technikával dolgozzanak, az eredmény pedig a lehető legtermészetesebb legyen.

A Dirty Dancing Baby-je, Jennifer Grey is kés alá feküdt. A híres filmben ő játszotta a szerelmes diáklányt, aki beleszeret a tánctanárába. Lányok milliói akartak olyan szenvedélyes táncot lejteni párjukkal, mint ő. Sokan képzelték bele magukat a színésznő karakterébe. Kicsit boldogok is voltak akkor a kamaszlányok, mivel egy viszonylag hétköznapi, szomszédlány típusú színésznőt alkalmaztak a szerepre, aki nem kifejezetten volt szép.

A színésznőt annak idején – 30 éve(!) – rengetegen kritizálták az orra, és a kinézete miatt. Tény, nem volt az a tipikus szépség,aki után egyből megfordulnak a férfiak, viszont volt benne, valami különleges, amitől másabb volt, mint a többi nő. Igazi, karakteres arca volt, ami magával ragadott mindenkit.

A színésznő azonban nem volt maradéktalanul elégedett önmagával. Ezért a 90-es évekeben kétszer is megműtette magát, ráadásul a védjegyét, az orrát szabatta át. Az első műtét alkalmával komplikációk léptek fel, így igényelt mégegy műtétet az orra.

A műtét olyannyira jól sikerült, hogy mikor távozott a barátai alig ismerték fel. Jennifer Grey többször nyilatkozta, hogy egy hírességként vonult be, de átlagemberként távozott. A műtétet azóta már többször megbánta, mivel így viszont elkerülték és kerülik máig a nagyobb szerepek.  A műtétek azóta is szívfájdalmai, és élete legrosszabb döntésének tartja, hogy változtatott magán, változtatott azon, amin nem kellett volna.

2018-ban forgatta le az Untogether című filmjét, amit idén februárban kezdtek el sugározni a mozik. A színésznő annyira rákapott a plasztika ízére, hogy mára már eltűntek természetes vonásai. Sajnos, egyre jobban látszik az arcán, hogy botoxoltat is, így némileg jobban hasonlít egy viaszbabára, mint a régi önmagára. A legszomorúbb, hogy azokból a vonásokból mára már semmi sem maradt.

A színésznő kétségbeesésében már gondolkozott azon is, hogy új névvel, új karriert próbál felépíteni, de sajnos ez az ötlet sem jött össze. Kíváncsian várjuk, lesz-e még vajon olyan átütő sikerű filmje, mint a Dirty Dancing…

betöltés...