Felrobbant a stúdió! Tóth Gabiék is alig akarták elhinni. Itt a magyar Lady Gaga.

Már lement a “Sztárban sztár leszek!” első évadának harmadik adása is, ahol még mindig zajlott az előválogató. Egymás után jöttek a jobbnál-jobb valamint a rosszabbnál-rosszabb előadók, akik megpróbálták kedvenc sztárjukat leutánozni, több kevesebb sikerrel. A harmadik adásban azonban egyre több olyan személy jött be, akik Lady Gagától a Shallow című számot adták elő.

Nemcsak az otthonülők elégelték már meg az egyre rosszabb Gaga imitátorokat, hanem a stúdióban ülők és a mesterek is. Pápai Joci annyira kiborult azon, hogy senki sem tudta előadni normálisan a dalt, hogy fogta magát és az egyik “énekes” előadása alatt kisétált és visszament az öltözőjébe.

Kibukása után mester társai megkeresték őt, és mondták neki, hogy Tóth Gabi majd elénekli neki szépen és akkor visszatér az életkedve. Joci természetesen beleegyezett ám nem volt szükség arra, hogy Gabi elénekelje a dalt, ugyanis besétált egy hölgy, aki kiköpött Lady Gaga volt. Mikor Joci meghallotta, hogy ismételten a Shallow című számot fogja előadni, összeszorult gyomorral és forgó szemekkel reagált rá.

Mikor az alapjáraton titkárnőként tevékenykedő Lady Gaga hasonmás elkezdett énekelni a mesterek szeme felcsillant, ugyanis gyönyörű szépen hozta az eredeti dalt. A nézők tomboltak a produkció végén, ami nem is csoda, hiszen gyakorlatilag egy az egyben úgy tűnt, mintha maga Lady Gaga lett volna a színpadon.

Aki lemaradt volna az előadásáról, annak elhoztuk a videót, ami bemutatja az egészet:

Ha megnéztétek a videót láthattátok, hogy Pápai Joci milyen kedvesen mosolygott, mikor meghallotta a hölgy énekét.

Íme az ominózus mosoly:

Nektek tetszett a produkció?

betöltés...