Ez a lány 150 milliót fizetett azért, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian – Fotóin már nem is tud mosolyogni

A cikkünkben szereplő hölgy, még csak 27 éves, de már jó pár műtéten átesett, hogy elérje célját. A lány egyik nap felébredt és eldöntötte, hogy ő márpedig olyan akar lenni külsőleg, mint Kanye West felesége, Kim Kardashian. Eddig is sokan kedvelték Kimet és többen is le akarták őt utánozni, de eddig nem volt olyan, aki eddig ment volna el. Legtöbbnek a pénz hiánya okozta a legnagyobb problémát, ám főhősnőnk, Jennifer eddig 150 millió dollárt költött arra, hogy megszólalásig hasonlítson Kimre, ám az eredményt mi nem tartjuk annyira sikeresnek.

Jen ilyen volt, és ilyen akart lenni.

A beavatkozások során ki kellett néhány bordáját venni, illetve annyi zsírt fecskendeztek alfelébe, amennyit nem szégyellt kérni. Mindent megtett, hogy olyan legyen, mint a híresség. Legutóbbi műtétet egy orrplasztika volt, hiszen eredeti orra egyáltalán nem olyan volt, mint a négy gyermekes édesanyáé. Kiderült, hogy egyesek azért hívják meg őt bizonyos rendezvényekre, hogy legyen ott egy Kardashian hasonmás, és ezzel is emeljék azt es vagy esemény színvonalát.

Nemrég olyan arcműtéten esett át, melynek következtében képtelen a mosolygásra. Erről hoztunk is képet nektek.

A 27 éves Jennifer nem volt elégedett saját külsejével, de Kimé meglehetősen szimpatikus volt neki. Gondolta hát, miért ne lehetne ő is olyan, mint Kim. Van is annyi pénze, hogy fedezni tudja a kezeléseket, így bele is vágott a projektbe. Így nézett ki a lány régen a műtétek előtt.

Ez a kép orr műtéte után készült a kórházban. Eddig 150 milliót kötött a sebészeti beavatkozásokra, de úgy érezzük még nem ért célba.

Példaképe ő, maga Kim Kardashian. Bizony, jól gondoljátok, Jennifer sem akart lemaradni, ezért ő maga is csináltatott ilyen fotót, hogy mindenképp hasonlítson rá.

Még ha nem is hasonlít rá 100\%-ban, de azért valamennyire hajaz a rapper feleségre. Látszik, hogy hátsóján van még mit formálni, de úgy gondoljuk ő maga is tisztában van ezzel.

Nos íme, így néz ki most Jennifer. Annak ellenére, hogy olyan sötét és olyan hosszú a haja, mint Kimnek, szerintünk egyáltalán nem hasonlít rá, és ahogy látjuk, még a mosolygás is nehezére esik. Mintha valami műbaba nézne ránk vissza. Nos ezért az eredményért fölösleges volt 150 milliót kidobni, mert egy kis Photoshoppal ugyanilyen eredményt lehetett volna elérni.

Miután felfedezték, mint Kim hasonmását, több rendezvényre is meghívták. Persze ezek az események nem voltak olyan nívósak, de nehogy már Kim Kardashian hasonmása nélkül legyenek megtartva. Az egyik rendezvényen ilyen volt:

Ti mit gondoltok a végeredményről?

betöltés...