A plus size modell Kim Kardashian képeinek koppintásával bizonyítja, hogy minden nő gyönyörű. Szerintetek is így van?

A média és a közösségi oldalaknak köszönhetően egyre több nőből hiányzik az önbizalom és a magabiztosság. Hogy miért? Mert sokan olyan képeket osztanak meg, aminek fele sem igaz. A legtöbb nő különböző helyszíneken készült képeket tölt fel magáról, ahol bemutatja, “tökéletesnek” beállított testét. A valóságban ez nem így van, csak egy jó retus és beállás kell ahhoz, hogy csábítóan vonzó alakot varázsoljunk magunknak. Sok hölgynek nincs arra ideje, hogy folyamatosan edzőterembe járjon, mert számos más fontos dolguk van az életben, mint például a gyereknevelés, a munka és a háztartás vezetése.

Ennek ellenére van pár blogger, akiknek az a célja, hogy az asszonyok elfogadják magukat olyannak, amilyenek. Mai cikkünk egy népszerű modellről szól, aki elég nagy méretekkel van megáldva, mégsem érzi magát kevesebbnek tőle. Lássuk milyen célt tűzött ki maga elé ez a fiatal lány.

Ő itt Diana Sirokai, aki plus size modellként és divatterezőként is tevékenykedik.

A fiatal Diana nagyon népszerű az Intagram nevű közösségi oldalon, ugyanis már több mint 762 ezer követővel büszkélkedhet. Feltöltött képeihez pedig rendszeresen érkeznek kommentelők, akik csodálják azt, amit képvisel.

Azon kívül, hogy gyönyörű és sikeres modell, még pozitív testkép aktivista is, aki képeivel és bejegyzéseivel azt szeretné bizonyítani, hogy minden nő szép és különleges.

Diana saját ruhákat is tervez, melyek a Diana By Xehar márkanév alatt futnak. Divatos ruhákat készít olyan nők számára, akik hasonló testalkattal rendelkeznek, mint ő.

“Sokszor mondták már nekem, ha ledobok pár kilót, úgy fogok kinézni, mint Kim Kardashian. Annak érdekében, hogy bebizonyítsam nincs szükségem arra, hogy olyan legyek mint ő, csináltattam egy fotósorozatot.” – mondta Diana.

Diana olyan sok önbizalommal bír, hogy szikla szilárdan meg van róla győződve, ő egy gyönyörű lány. – ami valljuk be igaz is.

Ma bemutatjuk azt a fotósorozatot, amit Diana, Kim képei alapján újra alkotott.

Biztos mindenki látta már Kardashian fehér fürdőruhás képeit. Nos a fiatal lány pontosan azokat a fotókat produkálta újra.

“Annak ellenére, hogy különböző testalkattal rendelkezünk, még ugyanúgy nők vagyunk.” – írta egyik képe alá Diana.

Miután feltöltötte a képeket, a felhasználók pedig megrohamozták likeokkal és kommentekkel. Diana nagyon meglepődött, hiszen gyakorlatilag minden képzeletét felülmúlta az, ahogy reagáltak rá az emberek.

“Nem akartam elhinni, hogy majdnem negyvenezer ember kedvelte a képeimet. Hatalmas hatással voltak rám, ők voltak, akik emlékeztettek arra, hogy miért csinálom ezt, miért álltam modellnek és miért élvezem ennyire az életet.” – nyilatkozta a lány.

Nyilván voltak, akik negatív kommenteket hagytak maguk után, de összességében nézve rengeteg pozitív megjegyzést kapott.

“Ha mindenki ugyanazt nézte volna, akkor a világ nagyon unalmas lenne. Voltaképpen a testünk sem marad mindig ugyanolyan, az is folyamatosan változik, ám én teljesen elégedett vagyok azzal a testtel, amit az élet nekem adott.” – folytatta.

Magabiztosságával és önbizalmával szeretne segíteni olyan lányokon, akik egyelőre nem hajlandóak elfogadni saját magukat.

Minden erejével azon munkálkodik, hogy megtörje a női test szépségének sztereotípiáit. Szerinte minden nőben van valami, ami meseszéppé teszi. Csak meg kell találni hozzá a belső egyensúlyt.

Elmondása szerint az a különbség közte és Kim Kardashian között, hogy míg Kim saját magát, addig ő az összes létező nő érdekét képviseli.

Diana minden egyes reggel egy rituáléval indítja a napot, ahol 10 olyan dolgot sorol fel, ami miatt büszke lehet.

1) Egészséges vagyok

2) Erős vagyok

3) Magabiztos vagyok

4) Boldog vagyok

5) Áldott vagyok

6) Gazdag vagyok

7) Hálás vagyok

8) Ma jobb vagyok, mint tegnap

9) Meg tudom csinálni

10) Szeretem magam

Ezek azok a szavak, melyek segítik Dianat abban, hogy véghez vigye küldetésit, ami valójában az önbizalom terjesztése.

Mit gondoltok erről az erős fiatal lányról?

betöltés...