Ezzel a 4 titkos praktikával csábítják el a nők a férfiakat. Nem a szépségükkel

Az ember sokszor nem tudja megmagyarázni, hogy miért szeretett bele a párjába. Persze, mert gyönyörű volt, remek humorú, esetleg magas, vagy pont az, hogy alacsony termetű. Persze ez ennél sokkal bonyolultabb, különböző kémiai láncreakciók lépnek életbe,ami által az agyunk azt diktálja, hogy a kiszemelt hölgyet vagy urat miért tartjuk vonzónak.

Mind a két fél/nem másképp hódít. A hölgyekre jellemző,hogy pénzt és energiát nem kímélve, mindent megtesznek azért, hogy vonzóbbak,attraktívabbak legyenek. Sok férfinak ez imponál, mégis a legtöbbször csalódottság lesz a vége, mivel tény, hogy egy gyönyörű nőre még a nők is felkapják a fejüket, de leginkább a viselkedés, a természetes kisugárzás, ami megfogja a férfiakat. Sokszor ezek a hölgyek játsszák az elérhetetlent, a dívát, ami egy ideig meg is fogja a férfiakat, de nyilván el kell dönteni, hogy szeretnének-e az adott féllel párkapcsolatba lépni, avagy sem. A férfiak sem tudnak évekig várni a válaszra, és senki sem szeret felesleges köröket futni, ha amúgy soha nem is lett volna esélyük.

Nagyon fontos, és sok nő el is felejti, hogy a legelső dolog, amit magaddal szemben megtehetsz az az,hogy: tiszteld magad! Legyen egy egészséges önbizalmad, és próbálj meg határozott lenni, ez először ijesztő lehet egy férfi számára, de nagyon is szeretik az ilyen nőket. Ha magadat tiszteled, ezt nyilván a párodtól is meg kell követelned! Ez az egyik alappillére egy kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatnak.

Egy határozott nő ijesztő is lehet elsőre (mint írtam), de ha jobban belegondolunk, ez egy szuper erény. Egy határozott nő tisztában van az értékeivel, hogy mit vár az élettől a párjától, tudja hogyan írányítsa és tartsa egyben a családját, és ők azok a típusok, akiket egy fellángolás nem fog magával sodorni.

Aki nem rendelkezik megfelelő önbizalommal és határozottsággal, azoknak a kegyeit a férfiak kevésébé keresik, mivel önmagukkal szemben sem tudják eldönteni, milyen elvárásoknak akarnak megfelelni.

Legfontosabb mindig eldönteni már az elején, hogy milyen jellegű kapcsolatot akarunk. Ha csak szórakozni szeretnénk, és a másik fél sem igazán akar komolyabbat, akkor lehet kacérkodni,de ha komolyabbat szeretnénk,érdemes nyílt kártyákkal játszani.

betöltés...