Íme néhány videó, ami bemutatja, hogy reagálnak a külföldi emberek a magyar előadók zenéire

Mi magyarok azért elég sok mindenben jeleskedünk. Rendkívül jól teljesítenek sportembereink a különböző sportrendezvényeken, Európa Bajnokságokon, Világbajnokságokon, de idehozhatjuk az Olimpiát is. Nem egy olyan sportoló van, aki egész országunk büszke lehet, hisz nem egyszer bizonyította elszántságát, tehetségét, rátermettségét és kitartását. A kutatómunkákban is eléggé otthon vagyunk, mert ha visszatekintünk a múltba, és a mostani cikkek java részét elolvassuk láthatjuk, hogy egy innovatív eljárásban legalább egy magyar koponya van. A gasztronómia területén sem panaszkodhatunk, hiszen vannak olyan külföldiek, akik kifejezetten a magyar konyha miatt látogatják meg kicsiny hazánkat. De van még egy dolog, amiben jók vagyunk és az nem más, mint a zeneipar. Az elmúlt évek, évtizedek során, hány olyan magyar énekes, énekesnő, együttes volt, akik elsöprő sikereket értek el. Vegyük például Máté Pétert, Charliet, a Republicot, az Omega együttest, Kovács Katit és még sorolhatnánk azokat az ikonikus magyar előadókat, akik meghatározták hazánk zenei beállítottságát.

Mi magyarok tökéletesen tudjuk, hogy előadóink mit tettek le az asztalra, és mennyire kell őket tisztelni azért, amiket munkásságaik során csináltak. Azóta persze rengetegév eltelt és egyre több előadóval bővült a paletta, akik szintén elképesztő sikereket értek el. Ilyen például Caramel, Pápai Joci, Tóth Gabi, Tóth Vera, Kasza Tibor, Kállay-Saunders András, Radics Gigi, Tolvai Reni, Wolf Kati és az a sok-sok-sok felfedezett hang, akiket a különböző tehetségkutatóknak köszönhetünk. Hangjuktól nem csak mi magyarok vagyunk odáig, hanem bizony a külföldiek is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a sok reakcióvideó, amit különböző nemzetiségű emberek töltöttek fel a Youtubera. A mai posztunk célja, hogy bemutassuk nektek, a világkülönböző pontjain élő embereket, hogy érintik meg a magyar slágerek.

Ebben a videóban Molnár Ferenc Caramel – Jelenés című számát hallgatja meg életében először ez a lány, aki alaposan kielemzi Caramel előadás módját, stílusát, hangját. Elmondja, milyen jól tud lavírozni a zenei stílusok között, mennyire tiszta a hangja és azt milyen jól tudja kontrollálni.Összességében nem tudott róla rosszat mondani, és az arckifejezései is mindent elárulnak.

Íme a 2019-es Eurovízió dalfesztivál, ahol Pápai Joci – Az én apám című dallal lépett színpadra. Eme videóban nemcsak egy, hanem több egyén is kifejti véleményét és a reakciók pedig magukért beszélnek. Az egyik Egyesül Királyságban élő hallgató elmondta, hogy imádja, hogy nem angolul van a szöveg, egy másik pedig azt, hogy Joci hangja mennyi meg tudja babonázni őt. Az Ausztráliában élő fiatal lány megjegyezte, hogy imádja a magyar nyelvet, mert szerinte gyönyörű. Viszont, ami mindenki szemét kiszúrta az az, hogy Joci az egész előadás alatt mezítláb volt. Az egyik meg is jegyezte, hogy lelki társak, mert ő is mindig mezítláb van. Lássuk hát a többi reakciót:

Újabb reakció videó, amiben a 2018-ban fellépő AWS zenekar van:

Ebben a videóban a Halott Pénz és a Welhello slágerei vannak:

betöltés...