16 lány, aki bebizonyítja, hogy leheletnyi sminkkel is lehetnek ugyanolyan szépek, mint egy kilóval

A férfiak leginkább a természetes szépségekért rajongnak, akik reggel, ébredés után is ugyanolyan gyönyörűek és lélegzetelállítóak, mint például egy buliban. Ma már egyáltalán nem a feltűnő, élénk színű sminkek dominálnak jobban, hanem a természetes hatást keltők. Ezt leginkább a föld és testszínű sminkekkel lehet elérni, illetve olykor az is bőven elég, ha csak a szemöldöküket és szempillájukat emelik ki. A mai posztunkban olyan lányokat szedtünk össze, akik ezen elméletet tökéletesen alá tudják támasztani és bebizonyítják, hogy nem kell egy kiló kozmetikum ahhoz, hogy elbűvölőek és szépek legyenek, ugyanis elegendő, ha a tökéletlenségeiket elrejtik, a tökéletességeiket pedig kihangsúlyozzák.

1, “Annak ellenére, hogy imádom a vörös színű rúzsokat és a sötét szemhéjfestékeket úgy érzem el kell kezdenem magamat adni és csak egy kis szempillaspirál és szemöldökceruzával kihangsúlyozni az arcomat.”

2, “Így néz ki az a smink, amit napi szinten kenek az arcomra. A szemöldök számomra a legfontosabb rész, ezért azt mindig kiemelem, illetve egy kis szájfényt viszek fel a számra.”

3, “Egy ritka bőrbetegség folyamatosan pokollá tette a mindennapjaimat, amit egy leheletnyi sminkkel el tudtam fedni. Most visszatért az önbizalmam és bátran ki merek lépni az utcára.”

4, “Napi szinten összesen 10 percet vesz igénybe a sminkem elkészítése. A szemöldökömet mindig kiemelem, egy kis szájfényt teszek fel, illetve spirállal kihangsúlyozom a pilláim és voilá.”

5, “Az édesanyám sosem sminkelte magát, de ma úgy döntöttem, hogy egy kicsit átalakítom. Ennyit változott sminkelés után.”

6, “A szemem belső részén sötétebb árnyalatú a bőröm, amitől fáradtabbnak, betegebbnek tűnik a tekintetem. Muszáj kiemelnem, hogy eltüntessem azt a részt és egészségesebb megjelenésem legyen.”

7, “Így nézek ki sminkelés előtt és után.”

8, “Általában több sminket szoktam tenni magamra, de most valahogy úgy éreztem ennyi is elég, és láss csodát tényleg.”

9, “Semmi mást nem tettem az arcomra, csak egy kis korrektort és szemöldökceruzát és ilyen mértékű lett a változás.”

10, “Csak egy kis púderre, szemöldökceruzára, és némi szempillaspirálra volt szükség ahhoz, hogy átalakuljak.”

11, “Olyan, mintha voltaképpen nem is sminkeltem volna ki magam.”

12, “Egy hónappal ezelőtt megsérült a szemem és utána sötét karikák jelentek meg a szemem alatt. Szerencsére egy kis korrektorral és szempillaspirállal tudtam orvosolni a problémát.”

13, “A szempillaspirál csodát művel az arcommal.”

14, “Így nézek ki természetesen, smink nélkül és természetes hatású sminkben.”

15, “Sminkelés előtt és után. Sokáig nem voltam megelégedve az arcommal a sok pattanásom miatt, de most végre elégedett vagyok a bőrömmel.”

16, “Nagyon ráncos a szemhéjam illetve alig látszik a szemöldököm, ezért arra kellett törekednem, hogy az egyiket elrejtsem a másikat pedig kiemeljem. Most már sokkal jobban érzem magam.”

Te szoktál sminkelni? Az erős vagy a halvány sminkeket részesíted előnyben?

betöltés...