Elegem lett a 30 alatti nőkből! Ahogy öregszem csak a 30 feletti nők jöhetnek szóba. El is mondom, hogy miért.

Ha régóta foglalkoztatott már az a kérdés, hogy vajon miért jobbak a 30 év feletti nők, mint a húszon éves lányok, akkor itt az ideje, hogy választ kapj és megtudd az igazságot!

Ahogy a férfiak egyre idősebbek lesznek rájönnek, hogy a harmincas éveikben járó nők sokkal értékesebbek, mint fiatalabb társaik. Ennek pofon egyszerű magyarázata van, amit most szeretnénk nektek jobban kifejteni. Azok a hölgyek, akik átlépték azt a bizonyos harmadik X-et jóval okosabbak és kreatívabbak, ezt egy teljesen hétköznapi példával tudnám a legjobban szemléltetni. Ha egy férfi leül a TV elé meccset nézni, akkor a gyengébbik nem képviselője nem fog odaülni mellé és elkezdeni hisztizni, hogy miért nem inkább vele foglalkozik, hanem értelmes felnőtt emberek módjára ő is elfoglalja magát valami olyannal, amit szeret, például könyvet olvas, vagy főz, recepteket nézeget, esetleg a barátnőivel vagy a családjával beszél telefonon. Mindezt azért mert tisztában van azzal, hogy mindenkinek szüksége van egy kis egyedüllétre.

Az ilyen emberek már vannak annyira érettek, hogy tudják, milyen célokat akarnak elérni az életben illetve, hogy milyen értékrenddel bírnak. Akik már elérték ezt a kort semmi pénzért nem változtatnának magukon sem kívülről sem belülről, hiszen ők így fogadták el magukat ahogy vannak. Azért meg pláne nem fognak 180 fokos fordulatot venni mert közelebb kerül hozzájuk egy férfi. Ha az erősebbik nem képviselőinek nem tetszik úgy, ahogy van nem fog összetörni a szíve, mert őket már egyáltalán nem foglalkoztatja az, hogy ki és mit gondol róluk. Olyan tartással rendelkeznek, amit a fiatalabb generáció tagjai nem mondhatnak el magukról, például nem fognak nyilvános helyen lejáratni, még abban az esetben sem ha megérdemelnéd. Ugyanis ezzel nem téged, hanem saját magukat minősítik.

Mivel saját bőrükön tapasztalják, milyen nehezen kapnak az emberek elismerő és biztató szavakat, ezért nem spórolnak a dicsérő jelzőkkel. Abban az esetben is elismerő szavakkal illetnek, ha azt egyáltalán nem érdemled meg, hisz tudják, hogy ezek nagy hatással vannak az emberi lélekre. Ők azok a harmincasok, akik tudatában vannak azzal, hogy mindenkinek van olyan dolog a múltjában, amit nem szeret nagy dobra verni, ezért nem kell neki magyarázkodni, ha egy számodra kínos szituációba keveredsz. Abban is biztos lehetsz, hogy nem fog elrejteni a barátnői elől, hiszen vannak olyan bizalmi és baráti viszonyban, hogy nem árulják el egymást egy pasi miatt. Ezáltal teljesen mindegy, hogy neked bejön-e az egyik barátnője vagy sem.

Amennyiben figyelmen kívül hagyod azokat a kis ráncokat a szeme alatt és a szája sarkán, te magad is beláthatod, hogy sokkal vonzóbbak, mint a 20-as éveikben járó nők. Végezetül pedig azok a férfiak, akik azért nem választanak maguknak harminc év fölötti nőket, mert félnek, hogy hamar férjhez szeretnének menni, megnyugtatásukra elmondjuk, hogy a legtöbb mai nő már nem preferálja a házasságkötést.

Szóval uraim nyugodt szívvel választhattok magatoknak idősebb nőket, ugyanis semmi károtok nem fog belőle származni.

A fent leírtak alapján, nektek mi a véleményetek?

betöltés...