Így néz ki Marlon Brando magánszigete Francia Polinéziában, ahol most egy luxus nyaralóhely nyitotta meg kapuit

Rengetegen álmodoznak arról, hogy egy csendes és békés szigeten fogják leélni az életüket. Nos ugyanezt az álmot kergette Marlo Brando színész is, akinek végül sikerült megvalósítania terveit és magában a paradicsomban telepedett le. Egy különleges lagúnába szeretett bele, ami Tahiti szigetétől nem messze található. Ma elkalauzolunk benneteket a “The Brando” szigetre, ami mesés lehetőségeket kínál azok számára, akik szeretnének a legnagyobb luxusban pihenni egy kicsit.

Ez a békés kinézetű sziget, amely délnyugatra fekszik Papeete városától, egykor a világhírű színész Marlon Brando otthona volt. Igaz nem volt 100\%-ban az ő tulajdona, mivel csak kölcsönkapta a Francia Polinézia nevű országtól. Harmadik feleségével Taritával ezen a szigeten éltek. Véleményem szerint bárki szívesen élt volna ebben a 13 szigetcsoportból álló lagúnában, ami úgy néz ki, mint maga a paradicsom.

Később a sziget a „The Brando” nevet kapta, majd a színész 50 évet töltött el itt. Eközben a legnagyobb gondossággal ápolták a környezetet. Ezt követően nem csak ő élvezhette a szigettel járó előnyöket, hanem Hollywoodi kollégái is, akiket vendégül látott.

Egyszerűen rajongott Tetiaroa természeti szépségéért. Eltökélt szándéka volt, hogy a sziget élővilága érintetlen maradjon illetve, hogy módot találjon arra, hogyan lehet kutatási és oktatási központot létrehozni. Meg volt győződve, hogy ez a kis atoll valami jót fog elhozni az egész világnak.

“Az elmém másodpercek alatt képes volt lenyugodni, amikor eszembe jutott, hogy a saját dél-tengeri szigetemen ülök.”- Marlon Brando

Brando 12 varázslatos helyet épített a sziget tengerpartja mentén. A színész egyik nagy álma volt, hogy egy luxus nyaraló övezet legyen a szigeten. Most, több mint egy évtizeddel halála után, a “The Brando-t” átvette egy Tahiti székhelyű ingatlanfejlesztő és 2014 júliusában újra megnyitotta kapuit a világ egyik legszebb környezetbarát üdülőhelye.

A 35 luxus villa mellett egy hagyományos polinéz stílusú kezelést nyújtó spa is van, amit az oda látogató turisták nyugodt szível igénybe vehetnek. A “The Brando” egy igazi, önfenntartó luxuskörnyezet, ami tökéletesen tükrözi Brando nézeteit.

A villákat a tengerparttól távolabb építették fel, hogy ne zavarják a tengeri teknősök élőhelyét. A lakosok védelme érdekében a sziget csak az üdülőhely privát repülőjén keresztül érhető el.

Íme, a nyugalom szigete:

Bárki szívesen élne itt akár élete végéig is.

Az egyik luxusvilla csodálatos fürdőszobája.

Megunhatatlan lehet mindennap erre ébredni.

Festeni sem lehetett volna ettől szebb környezetet.

Hogyan juthatunk el oda:

Ha sikeresen földet értünk Tahitin, már csak a Faa’a Nemzetközi Repülőtérre kell eljutnunk, ahol egy speciális repülőre kell felszállnunk, ami 20 perc alatt átvisz bennünket Tetiaroa szigetére.

A szálláshely:

Az egy hálószobás villák éjszakánként 2400 eurótól (kb. 750.000 forinttól) kezdődnek. A három szobás villákért pedig akár 7.200 eurót (kb. 2.243.000 forintot) is elkérhetnek. Az árak azonban mindent magukba foglalnak, beleértve az ételeket és italokat, valamint napi gyógykezelések és szolgáltatások árát is.

betöltés...