Egy egyetemi rosszakaró létrehozott egy Facebook oldalt, hogy „Stefani Germanotta, sosem leszel híres” végül ő lett Lady Gaga.

Lady Gaga a legjobb példa arra, hogy mennyi gyűlölködő és irigy ember van a világon. Lady Gaga rengeteg díjat zsebelt be a Csillag születik című film szerepéért. De nemcsak ezért tartjuk őt nagyon tehetségesnek.

A film megtanított minket arra, hogy semmi nem kapunk az élettől ingyen, és amikor a legnagyobb szükség van a támogatásra, akkor fognak beléd állni, és elgáncsolni. DE! Soha nem szabad feladni. A Facebook nagyon sok taggal és csoporttal rendelkezik, így lett egy idő után felfedezhető a Lady Gagát utáló csoport. A Stefani Germanotta soha nem leszel híres csoport rendkívül nagy népszerűségre tett szert, főleg azért,mert ma már tudjuk, hogy az énekesnő mennyire tehetséget.

A csoportot egyébként Lauren Bohn találta meg, még 2016-ban.

A hölgy azt nyilatkozta: Emlékszem, mikor megláttam először a csoportot. Ott volt a képen egy gyönyörű, szerény lány az egyetemről, aki bárokban lépett fel és zongorázott. Lady Gaga próbált kitörni, többre vinni mint a többiek. És ez persze egyből szemet szúrt pár embernek.

Eléggé próbálták más emberek tudtára hozni, hogy szerintük nem tehetséges, bárki bármit is mondjon. Azóta már persze tudjuk, milyen hatalmas sikereket ért el ez az egyszerű egyetemista lány.

Mindenesetre nagyon örülünk neki, hogy Gaga nem hagyta magát. Viszont valahol pedig szomorú, mivel itt már találkozhatunk az iskolai abúzussal. Beíratták a szülei egy magániskolába, és itt nyilvánvalóvá vált, hogy az emberek mennyire kegyetlenek tudnak lenni. Nemcsak gyerekként.

Gaga szerint ami nem öl meg, az megerősít. Ő is így gondolta, pár piszkálódó tini miatt nem adta fel álmait, hogy híres színésznő legyen. Magán énekórákat vett, és az éneklésen kívül megtanult zongorázni is.

Ez a rendkívüli kitartás hozzájárult a rengeteg díjhoz, amit ma már büszkén birtokolhat. Soha, egyetlen egy percig sem ingott meg hite magában, fogta magát, ott hagyta a családját, kibérelt egy olcsó lakást és csak arra összpontosított, hogy céljait elérje.

Karrierje elején elég sok furcsa dolgot erőltettek rá, amit ma már szerencsére levetkőzött. Emlékezhetünk a híres “húsruhájára”.

Lady Gagáról kevesen tudják, hogy nemcsak kiváló zongorista és énekes, de remek dalszerző is. Szerzett dalt már Fergienek, a Pussycat Dollsnak és Britney Spearsnek is.

Lady Gaga a rengeteg visszautasítás ellenére híres lett. Egy olyan ikon a szórakoztatóiparban, aki belevéste a nevét a fejünkbe. Rendkívül karizmatikus, egyedi énekhanggal és hatalmas kitartással bír.

A rosszakaróinak bebizonyította, hogy a csoport nevével ellentétben, bizony híres lett. Az Oscar elnyerése utáni beszédében is hangsúlyozta, ha csak a kanapén ülsz, nem fogod elérni az álmaidat, céjaidat. Tenni kell érte. A siker pedig megérkezik, csak türelmesnek kell lenni.

betöltés...