12 híresség, akik bebizonyították, hogy az életkor csak egy szám

A fiatalságát mindenki szeretné megtartani, de van akinek nem sikerül. A szépség fenntartása érdekében sokan jógáznak, meditálnak, egészségesen étkeznek. Vannak olyan hírességek akik nem fogadják el, hogy már megöregedtek és nem 20 évesek, ők botoxxal próbálnak fiatalabbnak tűnni vagy műtéti beavatkozások alá vetik magukat. De vannak olyan hírességek, akinek nincs szükségük beavatkozásra, mert így is letagadhatnak jó pár évet. Íme 12 híresség, akik fiatalabbnak tűnnek a koruknál!

1. Vera Wang, 70 éves

Az amerikai divattervező június végén lesz 71 éves. De biztos vagyok benne, hogy soha nem gondolta volna, hogy ennyi idős a képek alapján. A divattervezőnek, nem csak az arca, hanem a testi adottságai is megérdemlik a tapsot. Ki ne szeretne ilyen vékony és szép lenni 70 évesen?

2. Iman, 64 éves

A szomániai divatmodell,színésznő és vállalkozó. David Bowie-val való házasságából született egy kislánya, aki szintén gyönyörű. Olyan híres márkákkal dolgozott együtt, mint Gianni Versace, Calvin Klein, Donna Karan és Yves Saint-Laurent. A korából adódóan remek formában van. Legalább 30 évet letagadhat, és az alakja is tökéletes.

3. Halle Berry, 53 éves

Az Oscar-díjas színésznő biztos hogy rendelkezik az örök fiatalság elixírjével, úgy látszik, hogy ő egyre fiatalabb lesz. Halle sok időt szán az alakformálásra, amit Instagram-on is közé tesz. A rajongók hozzászólásban elhalmozzák dicséretekkel. Talán az örök fiatalság titka, a rendszeres testmozgásban rejlik?

4. Courteney Cox, 56 éves

A világ 26 éve ismerhette meg a színésznőt, a Jóbarátok tv sorozatból. A soroztaban az egyik főszereplőt, Monicát játszotta Courtney Cox, aki azóta szinte semmit sem változott, 56 évesen is fiatalos a megjelenése. Egy forgatáson ismerkedett meg David Arquette-tel, akivel 1999. június 12-én össze is házasodott, és 2004-ben megszületett közös gyermekük, Coco Riley Arquette. Jennifer Aniston aki szintén jól tartja magát, lett a kislányának keresztanyja.

5. Salma Hayek, 53 éves

A színésznő legalább 25 évvel fiatalabbnak látszik. Az Instagram oldalára, egyre többször tölt fel smink nélküli képet, rengeteg megjegyzést kapott a fiatalos megjelenésére. Nem csak sminkben, de smink nélkül is káprázatosak a mogyoró barna szemei.

6. Jennifer Lopez , 50 éves

A híres színésznő, énekes, táncos, divattervező és producer 50 évesen bámulatosan néz ki. Jennifert 2011-ben az amerikai People magazin több százezer szavazat alapján a világ legszebb nőjének választotta, a Forbes magazin szerint 2012-ben a világ legbefolyásosabb híressége. Karrierje során jelölték Grammy-, illetve Golden Globe-díjra is. Az alakját az intenzív edzéseknek köszönheti, hihetetlen eredményeket ért el. Sokan megirigyelhetik az alakját és a kitartását.

7. Yolanda Hadid , 56 éves

A holland származású amerikai televíziós, egykori modell, a The Real Housewives of Beverly Hills amerikai sorozatban szerepelt. Ismertségét mégis három gyermekének, a nemzetközileg elismert modellként dolgozó Giginek, Bellának és Anwarnak köszönheti. A kinézetét tekintve világossá válik, hogy bájos lányai tőle örökölték a szépségüket.

8. Heidi Klum , 47 éves

Heidi Klum egy német szupermodell, műsorvezető, színésznő, énekesnő, divattervező, televíziós producer, aki 47 évesen kitűnő formában van. A több híres sorozatban láthattuk, mint például a Szex és New York, Sarah Jessica Parkerrel és a CSI: Miami helyszínelők című sorozat, Vértestvérek című epizódjában. Az elegáns ruhák és a szőke haj nagyon jól állnak neki. Heidi 3 gyermek boldog édesanyja, sugárzik a boldogságtól.

9. Cindy Crawford , 54 éves

Cindy Crawford szupermodell, színésznő,és sikeres üzletasszony. A Pepsi reklámarca. Csak úgy, mint 20 évvel ezelőtt, Cindy továbbra is millióinak a szívét nyeri el világon szerte. A rajongói imádják. Úgy tűnik, hogy a korábbi modell évek óta kicsit sem változott, és még fiatalabbnak tűnik, mint korábban.

10. Christie Brinkley , 66 éves

Christie Brinkley amerikai modell, színésznő és vállalkozó. A több mint három évtizedig tartó karrierjével a híresebb magazinok, mint az Allure és a Men’s Health, Brinkley-t minden idők egyik legvonzóbb nőjének tartották. Talán titka a fiatalságában,és a bájos mosolyban rejlik, amelyet mindig visel!

11. Jennifer Aniston, 51 éves

A gyönyörű mosolya, és vonásai miatt nem sokat változott az elmúlt 20-30 évben. A világhírű színésznő tipikusan az a karakter, aki minél idősebb, annál jobban néz ki. Ez annak is köszönhető, hogy az idő múlásával egyre jobban megismerte önmagát, és már tudja, mi az, ami igazán jól áll neki.

12. Mila Kunis, 36 éves

A szexi színésznőnek nagyon jó a genetikája, és bombasztikusan néz ki. Ashton Kutcher mellett, harmonikus, boldog párkapcsolatban él, két gyönyörű és egészséges gyermek édesanyja. Családanyaként is elbűvölő. A későbbiekben is biztos letagadhat még jó pár évet a korából.

betöltés...