12 zseni, akik találékonyságukért Nobel-díjat érdemelnének!

Bill Gates-nek van egy híres mondása: “Mindig egy lusta embert választok ki egy nehéz munkára. Mert ő talál egy könnyű utat az elvégzésére.” És milyen igaza van…Az emberi találékonyság határtalan. Élnek köztünk olyan zsenik, akik ezt mesteri módon művelik. Ilyenkor pedig röhögünk egy jót, aztán ráeszmélünk, hogy ez miért nem nekünk jutott eszünkbe. De beszéljenek helyettünk inkább a képek!

1.

Először semmi furcsa nincs ebben a képben, de ha közelebbről megnézzük, láthatjuk, hogy le van fóliázva a tányér. Most nem tudjuk eldönteni az illető lusta mosogatni, vagy csak nem akar vizet pazarolni?

2.

Szegény Morzsi…gazdája elég kreatív módon oldotta meg, hogy ne szökjön el. Más kérdés, hogy mennyire kényelmes szegény kutyusnak.

3.

A kollégiumban az egyik lakótárs megelégelte, hogy mindig ő pucolja a mellékhelyiséget, így hagyott egy üzenetet a barátjának: “Légyszíves, takarítsd ki még ma este a wc-t. Úgy mintha, ha az angol királynő látogatna meg.” Hagyott is pár dolgot motivációként, hogy tényleg azt érezze vendég jön.

4.

Itt kérem szépen egy igazi gourmand kenyérpirítóját láthatjuk. Az ötlet zseniális, csak azt nem értem, nekünk ez eddig miért nem jutott eszünkbe…

5.

Itt a tanár berakta saját képét az ajtó résébe,hogyha esetleg jönne az igazgató, úgy tűnjön, mintha tanítana.

6.

Van, aki másképp értelmezi a korlátlan fogyasztást. Tény, hogy több fér a bödönbe, mint a pohárba.

7.

A nagyi most milyen büszke lenne a kisunokájára. Azt hihetné,hogy sikerült befoltozni a lyukat a zoknin, de nem. Ennél sokkal egyszerűbb és időtakarékosabb megoldást talált: befestette alkoholos filccel a körmét. A strandon kicsit másképp néznek majd rá, ha leveszi a zoknit.

8.

A kisfiú megoldotta a roller cipelését. Így akár az unalmas úton hintázni is tud.

9.

Ha nincs pénzed mosogatógépre, de szeretnéd minél előbb eltűntetni a mosatlant, de nincs kedved mosogatni, hát nyomtass egy mosogatótálcát! Max. akkor tűnik fel, hogy nincs elmosogatva, ha már nincs tiszta pohár.

10.

Drágám, sosem hozol nekem virágot! És tessék! Mutasson valaki még egy olyan férfit, aki szemétből tud virágcsokrot csinálni!

11.

Az illető komolyan vette, hogy senki nem ihat a csészéjéből…

12.

És a Nap győztese! A kisfiú, aki nagyszerűen megoldotta a pult hiányát.

betöltés...