20 éve nem mosta meg a közel két méter hosszú haját, azt állítja, így könnyebb tisztán tartani

Rengeteg hosszú hajú nő tudja, mennyire nehéz gondozni és ápolni a hajkoronát. A rendszeres mosás, fésülés és szárítás kikészíti a hajszálakat, ennek következtében pedig elkezd kiszáradni, majd a végei töredezni. Nyilván minden nő hosszú és gyönyörű frizurára vágyik, ám le kell mondani bizonyos kozmetikai és szépészeti eszközökről és termékekről, hogy a kívánt hatást elérjék. Egy brit származású nő, akit csak Rapunzelként becéznek megoldotta az ezzel járó problémákat. A fiatal hölgy, nagyjából 20 éve nem mosott hajat és állítása szerint ez így tökéletes.

A 32 esztendős Frankie Clooney mindössze 6 éves volt, mikor elkezdte megnöveszteni a kis fürtjeit. 13 évesen vette észre, hogy nehezére esik kifésülni hajmosás után a haját, ami nagyon frusztrálta, mert minél jobban húzta annál jobban fájt neki az egész procedúra. Egy nap azonban az édesanyjának egy nagyon közeli barátja azt tanácsolta neki, hogy ne mossa meg többet a haját.

A lány így is tett, bár elmondta, hogy az első néhány hónapban igencsak piszkos és büdös volt a haja, de egy kis idő múlva már minden visszaállt a normális kerékvágásba. A haja elkezdte az öntisztítási folyamatot, így már nem kellett tovább bajlódnia vele. Ennek következtében olyannyira egészségessé vált, hogy elkezdett szépen nőni. Csupán néhány alkalommal vágta le hajának végét, ami akár egy óráig is eltarthatott.

Frankie Clooney-t jogosan lehet Rapunzelnek hívni, ugyanis hajkoronájának teljes hossza közel 2 méter.

Vannak olyan napok, mikor már nem tudja egyedül kifésülni ezért édesanyját kéri meg, hogy segítsen neki ebben a folyamatban.

Gyakran fonja be, hiszen akkor nem húzza-vonja maga után a földön.

Mivel ő egy művész, a haja igazán drámai hatást kelt egy-egy fotózás alkalmával.

Ha nincs felkötve vagy befonva, akkor akár söpörni is tudna a hajával.

Biztos nem lehet könnyű ekkora súlyt cipelni nap, mint nap.

Bele se merek gondolni, hogy a nyári melegben, milyen érzés lehet, ekkora hajzuhataggal együtt élni.

Ezen a képen pontosan úgy állították be neki, mintha óriás polip lenne.

Konkrétan elmehetne egy horrorfilmbe is, nem lenne szükség rá, hogy hosszú parókát adjanak neki.

Mintha valami középkori hercegnő lenne. Ebben a ruhában és ezzel a hajjal teljes mértékben passzolna abba a világba.

betöltés...