7 dolog, amiről a nők nem gondolják, hogy a férfiak megfigyelik rajtuk

A nők általában úgy gondolják, hogy a férfiak figyelmét csakis az kelti fel, ha csinosa vagy az, hogy mennyire adnak magukra, pedig ez korántsem így van. Már az első találkozás alkalmával megfigyelnek olyan dolgokat, amelyekből messzemenő következtetéseket képesek levonni.

Stílusérzék

Valójában azt gondolnánk, hogy a stílusérzék csak a nőknek fontos, pedig a férfiak is észreveszik, ha valaki stílusosan öltözködik és szépérzékkel is rendelkezik. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden nőnek, mindig csinosnak kell lennie és magassarkút viselnie, viszont, ha valaki megtalálja a saját stílusát, amivel elégedett és kényelmes számára, akkor ez nagy hatással van a kisugárzására is.

Boldogság

Ha egy nő felhőtlenül boldog, elégedett az életével, az rendkívül vonzóvá teszi őt. Ezt pedig képes másokra is átragasztani, emiatt pedig a férfiak szeretnek a közelében lenni.

Anyagi helyzet

Természetesen nem arról van szó, hogy a férfiak a nők pénztárcájában akarnak turkálni. hanem sokat árul el az emberről, hogy mennyire takarékos vagy éppen mennyire szeret költekezni, sőt, annak a lehetőségét is szeretik kizárni, hogy a hölgy csak a pénzükre hajt.

Mosoly és nevetés

Kevés olyan lenyűgöző dolog van a férfiak számára, mint az, amikor egy nő önfeledten nevet vagy ők maguk meg tudják nevettetni. Ettől egyrészt jó társaságnak és szórakoztatónak érzik magukat, másrészt kellemes társaság számukra az illető nő.

Illat

Ugyanúgy, ahogy a nőknek, ez a férfiak számára is fontos. Állítólag párt is illat alapján választunk, így érdemes odafigyelni erre.

A barátai

Mint tudjuk, “Madarat tolláról, embert barátjáról”. A férfiak rengeteg dolgot leszűrnek a nő barátaival való megismerkedésből. Emellett pedig, az sem elhanyagolható, hogy maga a nő, hogyan viselkedik velük.

Hasonló gondolkodásmód

Egy férfi számára fontos, hogy a kiválasztott hölggyel legyenek közös tulajdonságaik, hasonló értékrenddel és ambíciókkal rendelkezzenek. Ezeket a dolgokat pedig, jobb még a kapcsolat elején tisztázni, hisz nélkülük biztosan halálra van ítélve a szerelem.

betöltés...