5 feleség típus, amelytől minden férfi elmenekül az első évben

A házasság egy nagyon fontos lépés mind a nő mind a férfi számára. Általában akkor határozzák el magukat a férfiak erre a lépésre, amikor azt érzik már, hogy úgy ismerik kedvesüket mint a tenyerüket. De nagyon sok esetben pont a házasság az, ami megváltoztatja egy pár kapcsolatát természetesen nem jó értelemben. Statisztikai adatok alapján sokkal többször csalódnak a férfiak a házas életben, mint maguk a nők. Ilyenkor mutatják ki az emberek a foguk fehérjét, amivel nem mindenki tud azonosulni. Rengeteg tényező van, ami negatívan tudja befolyásolni a házasságot, ilyen például, ha a felek nem beszélik meg egymással a problémájukat, csak célozgatnak és érzékeltetik, hogy valami nem igazán tetszik nekik. Ebben az esetben a ki nem beszélt harag csak gyűlik és gyűlik majd a vége egy hatalmas robbanás lesz, amikor a partnerek a hosszú hónapok és évek alatt felgyülemlett sérelmeket egymás fejéhez vágják. Nyilván ezen kívül sok más is van, ami nem túl pozitívan hat erre a kapcsolatra. Ezeket szedtük most össze, hogy te magad is lásd, min kell változtatnod annak érdekében, hogy az újdonsült férjed ne rohanjon el hanyatt-homlok a közös életetekből.

Mindenhez túlságosan szeretnének alkalmazkodni.

Nagyon sok feleség esik abba a hibába, hogy a félreértések elkerülése végett túlságosan is alkalmazkodóvá válik, ezzel feladva eddigi terveit és céljait. Készek azért változni, hogy szeretett férjük semmiben ne szenvedjen hiányt, már-már papuccsá változnak és azt teszik, amit a szerelmük mond. Bizonyos esetekben egy nő ilyenkor lelkileg teljesen kiürül, csak egy trófea lesz belőle, akinek semmije sincs az életben. Se elhatározások, se tervek, és további célok sem. Amikor rájön, hogy mennyire fölösleges volt ennyi energiát és időt belefektetnie a kapcsolatba, akkor rájönnek, hogy ebben a felállásban semmit sem ér az életük. Ez nagyon gyorsan haraggá tud fajulni, ami gyors elválást eredményez.

Jó tanács: Sose hanyagold el saját magadat még a férjed kedvéért se!

Túl sok időt fordítanak a gyerekre.

Amikor egy párnak megszületik az első gyermeke, akkor minden figyelmet a pici kap. Nyilván amiatt mert még a szülők is kezdők, még nem tudják olyan rutinosan végezni a dolgokat, ahogy szeretnék. De idővel képesek lesznek és belelendülnek a szülői létbe, ám ennek ellenére az édesanyák még mindig csak a picivel foglalkoznak és ezzel párhuzamosan teljesen elhanyagolják férjüket. Ez azért nem túl egészséges, mert a férfiak ebben az esetben feleslegesnek érzik magukat és azért, hogy javítsanak a helyzetükön, olyan embert például szeretőt keresnek maguknak, akik megadják azt a figyelmet, amit a feleség a gyerek miatt nem ad meg. Természetesen ez addig húzható, ameddig az asszonynak fel nem tűnik, hogy van valami a háttérben, vagy ameddig a férj úgy nem dönt, hogy beadja a kulcsot.

Jó tanács: Sose hanyagold el a férjedet csak azért mert gyerekeitek vannak. Próbáld meg megtalálni az aranyközéputat, hogy mindenkivel egyenlő időt tudj tölteni.

Céltalanul élik az életüket.

Egy férjnek szüksége van arra, hogy felesége célorientált legyen. Fontos, hogy az asszonynak legyenek tervei és elképzelése a jövőről, mindegy, hogy hosszú vagy rövidtávú. Egy férfi teljesen elveszíti az érdeklődési körét saját felesége iránt, ha azt látja rajta, hogy semmire sem törekszik. Semmit nem akar kezdeni az életével, nem akar előrelépni, csak stagnál egy helyben, mert az a kényelmes számára. A nőknek is bővítenie kellene az érdeklődési körét, nem nem a vásárlással. Kereshetnének egy új hobbit, új barátokat szerezne magának, ha nem elégedett a munkahelyével, akkor váltson. Amennyiben ez nem valósul meg a férfi nagyot fog csalódni a nőben, mert a házasság előtt tele volt életerővel, vidámsággal na meg persze célokkal, amiket meg szeretett volna valósítani. Ha a nő nem tesz semmit annak érdekében, hogy ez a helyzet változzon, a férfi nagyon hamar be fogja adni a válókeresetet.

Jó tanács: Mindig legyenek ötleteid és terveid mit akarsz elérni az életben.

Elhanyagolják a közös együttléteket.

Nagyon sok olyan házasság van, ahol a nők rendszeresen halogatják a koitálást. Hol fejfájásra, hol fáradtságra, hol arra hivatkoznak, hogy most épp nincs kedvük hozzá. Pedig ha a házasságban jó a fizikai együttlét, akkor sok probléma nem lehet. A férfiak alapjáraton minden egyes nap szeretnék ezt a tevékenységet csinálni, de feleségük nélkül elég nehézkes a dolog. Nem csak a párnak, hanem a közös gyermekeknek is kell látniuk azt, hogy a szülők között erős kötelék van, amit nem ingathat meg semmi. Amennyiben ez elmarad a gyermek ezt tanulja el és számár ez lesz a normális viselkedési forma. Semmi sem lehet annál fontosabb, hogy két ember szerelme beteljesüljön. Ha nem is mindennap, de legalább heti egy-két alkalommal illik. Mindenképpen meg kell jegyeznünk, ha a nő nem érzi jól magát a saját bőrében, nem gondolja magáról azt, hogy nőies és vonzó, akkor pláne nem fogja mozgatni az együtt töltött percek meghittsége. Abban az esetben, ha a férjnek nincsenek kielégítve a vágyai, nagyon könnyen kereshet magának egy olyat, aki majd megadja neki azt, amire szüksége van.

Jó tanács: Mindig tegyél azért, hogy nőies legyél és hagyd, hogy megtörténjenek a legszebb pillanatok az életben!

Az örökös féltékenység és ellenőrzés.

Nincs is annál rosszabb, mint mikor a feleséged nem bízik benned. Állandóan tudni akarja, hova mész, kivel mész, miért mész, mikor jössz haza, viszed-e magaddal a telefonod vagy sem, ha jön egy SMS vagy üzenet a Facebookon az kitől jött… és még sok hasonló kérdés merülhet fel. A férfiak nem igazán preferálják, ha kedvesük nem bízik bennük, sőt mondhatni fáj nekik, mert igazság szerint nem szolgáltak rá arra, hogy folyamatosan ellenőrzés alatt legyenek. Pedig nagyon sok nő csinálja ezt, belenéz a párja telefonjába, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem csalja meg őt a háta mögött. Igazság szerint a nők nem is a férfiakban nem bíznak, hanem saját magukban. Azt gondolják, hogy egy tőlük sokkal szebb, sokkal nőiesebb hölggyel áll le a férjük. Pedig, az a férfi, aki elkötelezte magát egy nőnél, ott nincs helye bizonytalanságnak. Ha a párod megtudja vagy meglátja, hogy a telefonjában, a zsebeiben a táskájában turkálsz, akkor ott helyben búcsút inthetsz a házasságodnak.

Jó tanács: Ha azt érzed, hogy a párod megcsal, akkor kérdezd meg, hogy ennek a gyanúnak van-e alapja.

betöltés...