5 tipp, hogy miért használj nedves törlőkendőt a mosáshoz

A nedves törlőkendő pozitív tulajdonságai között tudjuk megemlíteni, hogy gyors és hatékony. Bármikor kéznél van, nem kell hozzá elővenni fertőtlenítőt és külön még papírtörlőt. Ha nincs gyerekünk, akkor is érdemes beszerezni és nemcsak a takarításhoz. Tudtátok, hogy mennyire jó hatása van a mosásnál? Ugye nem. Most összegyűjtöttünk pár tippet, ami megkönnyítheti a mindennapokat.

  1. Nincs többé szösz a ruhákon

A nedves törlőkendők összegyűjtik a a szöszt a ruhákról. Hasonló elven működnek, mint a színfogó kendők. Ha beteszed a ruháid közé mosás előtt, akkor összegyűjti, a ruháid pedig sokkal tisztábbak lesznek, és még szösztelenítő gépet sem kell venned.

2. Hogyan működik?

Mosás előtt tegyél a ruháid közé 3 db nedves törlőt, ez keveredik a ruhákkal, majd összegyűjti a hajat és bolyhot róluk. Azonban fontos megemlíteni, hogy minden mosáshoz újat használj.

3. Nem mindegy milyen a törlőkendő!

Próbálj jó minőségű, kissé vastagabbat választani, ami nem szakad el könnyen. Ha nem bízol a törlőkendőkben, érdemes kicsit összehajtogatni és úgy elbújtatni a ruhák között.

4. Nem mindenre jó!

Mindannyiuknak ismerős, amikor elfelejtjük kivenni a zsepiket a nadrágból. Ezek százfelé szakadnak. Ezeket a papírdarabokat sajnos nem tudják “összeszedni”, úgyhogy teljes csodát azért ne várjunk tőlük, helyette inkább ellenőrizzük le a zsebeket.

5. Ha nem tetszik az illata….

Nem minden esetben van jó illatuk ezeknek a törlőknek, ebben az esetben viszont próbáljunk meg jó minőségű öblítő választani, ami elnyeli az illatát. Ha azonban jó illatút vásároltunk , nem kell feltétlenül öblítőt használni.

Kipróbáljátok ti is majd a törlőkendőt mosásnál? Egy próbát megér.

betöltés...