Egy ötgyermekes édesanya, aki bebizonyította, hogy terhesség után is lehet egy nő gyönyörű

A mai világban, már mindenki tökéletes akar lenni, de ez nem olyan egyszerű, mint ahogy gondolják. Számtalan nő képes különböző kozmetikai eljárásokon részt venni csak azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy mindig is szeretett volna. Botox kezelés, ráncfelvarrás, divatosabb ruhák vásárlása, új frizura csináltatása ezek, mind-mind szerepet játszanak a nők életében azért, hogy jobban és fiatalabban nézzenek ki. A terhesség után mindent megtesznek, csakhogy visszakapják eredeti darázs derekukat és lapos hasukat. Viszont semmit sem szabad siettetni, mindennek megvan a menete. Nem szabad szégyellni a testüket csak azért mert várandósság alatt megnyúlt a bőrük. A mai cikkünkben egy öt gyermekes édesanya, név szerint Brenda Stearns megmutatja a világnak, hogy milyen boldog életet él és milyen kiegyensúlyozott annak ellenére, hogy alakja közel sem tökéletes.

Brenda Mexikóból származik, de néhány évvel ezelőtt Amerikába költözött, egy szerencsés véletlennek köszönhetően. A nő véletlenül rossz számra küldött SMS-t, majd a telefon másik oldalán lévő férfivel megismerkedett és végül összeházasodtak. A család most Ohioban él és Brenda minden egyes pillanatot megoszt Instagram oldalán. Mindaddig boldog élete volt, míg rá nem tört a depresszió.

Az ötödik gyermeke megszületését követően szülés utáni depresszióba esett. Három hónap telt el, de teste sajnos nem változott vissza a szülés előtt állapotra. emiatt persze sokat stresszelt, mert nem érezte jól magát a bőrében. Ez addig-addig nyomta a lelkét, mígnem egy nap eldöntötte, hogy elfogadja testét olyannak amilyen.

A fenti képet fogta és feltöltötte az internetre, majd azt mondta. – “Ezt a fotót azért tettem fel a közösségi oldalra, hogy mindig emlékeztessem magam arra, hogy nem számít most, hogy nézek ki. – Itt az ideje, hogy így is megszeressem magam.” Nagyon sokan inspirálónak találták Brenda posztját, de mint mindenben úgy így is voltak gonosz kommentelők, akik csúnyának tartották az édesanya testét.

Brendát nem érintették rosszul a negatív kritikák, sőt egy mozgalmat hozott létre, melynek célja, az anyaság szerepének bemutatása. Rengeteg nő ismerte el erejét és kitartását. Brenda minden egyes nőnek azt mondta, akinek gyermeke van, hogy csodálatos édesanyák és úgy szépek ahogy vannak. Pozitív energiájának köszönhetően ma már majdnem 30.000 követik az életét és mindennapjait.

Az öt gyermekes édesanya minden nőt emlékeztetett arra, hogy gyerekeik véleménye és érzelmei a legfontosabbak. A fiataloknak így tökéletesek, ők feltétel nélkül szeretik és teljes értékű embernek tartják édesanyjukat. Brenda szerint csak ez számít, hiszen ők adják a legnagyobb erőt.

Brenda esete és története, mindenkinek példaként szolgálhat, aki nincs megelégedve a testével a társadalmi előítéletek miatt. Ő rengeteg embert inspirált arra, hogy fogadják el a testüket, olyannak, amilyen.

Te mit tanácsolnál azoknak az édesanyáknak, akik nem tudnak megbarátkozni szülés utáni alakjukkal? Hogyan tudnád őket meggyőzni arról, hogy így is gyönyörűek?

betöltés...