A legújabb tetkótrend 20 képen! Hódítanak a fehér tetoválások!

A tetoválás trendek szinte ugyanolyan gyorsan váltják egymást, mint a divat területén a kollekciók. Mind mintáiban, mint a varrás technikájában folyamatos a változás, míg a 90′-es években az Old School motívumok, a 2000-es évek elején a nonfiguratív és ‘feliratos’ tetoválások voltak a legkedveltebbek, addig a 2010-es évek kezdetén a biomechanikus és törzsi tetoválások vették át az uralmat, napjainkban pedig a pontokból kirajzolt (dotwork) tetoválások a legnépszerűbbek.

Az elmúlt hónapokban azonban szembetűnt,hogy egy teljesen új irányzat kezd terjedni a hölgyek körében, amit negatív, vagy fehér tetoválásként nevezünk.

A dolog lényege, hogy a kért motívumot fehér tintával készíti el tetoválóművészünk, ennek köszönhetően csak egy kevésbé feltűnő, szolid mintát kapunk.
Ez a fajta tetoválás rendkívül népszerű a nők körében, hiszen sokkal elegánsabbak, kecsesebbek fekete-fehér vagy színes társaiknál és még a munkahelyen vagy a konzervatív szülők előtt sem olyan vészes megjelenni velük.

Összegyűjtöttük nektek azt a 20 mintát, ami nekünk a legjobban tetszett, biztosak vagyunk benne, hogy ti is találtok a válogatásban kedvetekre valót!

1. Kecses mandala

2. Szépséges lótuszvirág

3. Harry Potter rajongóknak kötelező

4. Egyszerű, de mégis nagyszerű

5. Világutazóknak

6. Minimál kolibri

7. Virágom-virágom

8. Alig észrevehető, de mégis nőies díszítése a testnek

9. A tél szerelmeseinek

10. Ékszer helyett is megállja a helyét.

11. Úgy bizony: Bellissimo!

12. A kéz, amely irányt mutat

13. Sárkányfanoknak

14. Minimál rózsa

15. Elcsigázódva

16. Kedvesnek nem épp a legkedvesebb, de kétségtelenül látványos minta

17. Álomfogó

Amennyiben tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani másokkal! 🙂

betöltés...