19 ember, akinek a 2019-es év nem indult valami jól

Szilveszterkor mindig nagyon bizakodva és reménnyel telve számolunk vissza, és várjuk az új évet. Az ember ilyenkor akarva-akaratlanul hisz abban,hogy valami új és valami sokkal jobb kezdődik, és kapunk egy lehetőséget,hogy jobbak és sikeresebbek legyünk, mint az előző évben. Ezzel elég sokan vannak így, viszont élnek jó páran köztünk, akik hiába kapálóznak a jó szerencséért, valahogy sosem találják meg őket. És ezzel ők is tisztában vannak. Most összegyűjtöttük milyen az, amikor semmi sem sikerül.

1.

Amikor úgy gondolta az illető, hogy a felújítás alkalmával egy japán stílusú ajtót rakat be, mert az elég szokatlan. Viszont azzal nem számolt, hogy van egy ritka kíváncsi kutyája, aki szó szerint mindenbe beleüti az orrát.

2.

Nem is tudtuk, hogy létezik ilyen? A nagy esőzés alkalmával valahogy a víz bejutott a festék alá, és ezt a szatyorszerű képződményt hozta létre? Létezik ez? És ez milyen festék lehet vajon?

3.

Ennek a kutyusnak hatalmas mázlija van, hogy egy iphone-t rágott szét. Ha ez egy Nokia3310-es lett volna, nem igazán tudna fogakkal mosolyogni a fényképezőgépbe.

4.

Amikor van egy testvéred jobb esetben szüleid megtanítanak arra,hogy mindenen igazságosan osztozz el vele. Nos, alanyunk ezt eléggé betartotta, mert még a vágódeszkát is sikerült neki kettévágni.

5.

Alig várod, hogy hazaérj, és végre nyugodtan le tudj ülni enni. Sütsz egy pirítóst, de annyira gourmet vagy, hogy szeretnéd megbolondítani egy kis szójaszósszal. Persze, azzal nem számolsz, hogy egy ekkora üvegből hajlamos meglódulni a szósz. Így marad az előző opció,rendelsz egy pizzát, és türelmesen vársz. A pirítós pedig átalakul szivaccsá, és magába szív mindent.

6.

Aki dolgozott már a Balatonon fagyisként, az tudja, hogy néha külső körülmények miatt hajlamos a fagyi kicsit megfagyni. De azt nem gondoltuk volna, hogy ebbe a kanál is beletörik?!

7.

A legelső dolog, amikor bekerülsz az óvodába, hogy megtanítanak szépen enni. A lányok hajlamosak ezt kicsit túltolni, főleg mikor videózzák őket, mert próbálják bizonygatni a nagy világnak, hogy ők csak csipegetnek, nem zabálnak. A kishölgynek ez nem jött össze, szerencsére az internet nem felejt.

8.

Van egy pulcsi, amire hónapokat gyűjtöttél, és van egy fontos nap, amire szerentéd felvenni. Így volt ezzel a kishölgy is, aki szólt anyukájának,hogy mossa ki. Szárítógép hiányában az anyukak kiteregette a -23°C-ba, és megfagyott. Aznap nem kellett felvenni.

9.

Általában mindent elkövetünk egy jó kép készítése érdekében. Ha éppen nincs felesleges 4  óránk erre, akkor úgy járunk, mint ez lány. Sajnos, aznap nem kellett új képet feltölteni a storyba.

10.

Te direkt az ablak mellé foglaltad a jegyed, és a pároddal is minimum 4-szer összevesztél, hogy te ülsz az ablak mellé, majd kiderül, hogy ablak sincs melletted, és életed szerelme is minimum egy napig duzzogni fog veled. Éljen a szabadság!

11.

Beszenvedted magad a munkahelyre, majd az első szünetben erőt szedsz és elmész a teakonyhába,  hogy végre készíts egy életmentő teát. Az első két filterből a teát kisprólták- gondolod ennyire szerencsétlen nem lehet, a harmadikban tuti van-,és kinyitod az utolsó papírt, amiben konkrétan már filter sincs, majd szomorúan visszaülsz a helyedre, és folytatod a munkád.

12.

Az unokaöcséd látogatóba a kreativitását hozta. Ő nem megoldotta a Gordiuszi-csomót,  hanem megcsinálta.

13.

Hááát, ő sem gondolta, hogy január elsején ilyen gyorsan megtalálja a balszerencse. A kárpittisztítást egész egyszerűen oldotta meg. Reméljük ülésfűtés van benne, az kicsit könnyíthet a helyzeten.

14.

Szenzációs dolog tud lenni a marketing,de van hátulütöje is. Azt gondolnánk,hogy milyen jó kis forró csokit fogunk készíteni, de persze, azért ennyi csoki nem jár nekünk. Hasonlóan bosszantó dolog tud lenni, amikor kinyitsz egy chipses zacskót, és a fele levegő.

15.

Ajándékozni mindig nehéz dolog. Kitalálni ki mit szeretne. Szerencsére egyszerűbb dolgunk van a rokonokkal, ilyenkor a leghasznosabb ajándék a pénz. A húgom azt mondta lepjem meg, így hát egyesével becsomagoltam neki 50 dollárt. Meg is lepődött. Kiderült: nem valami türelmes.

16.

Amikor már kiléptél az ajtón, és tudod ez a nap katasztrófa lesz, az eső is esik, eláztál, megfáztál, majd beülsz egy sajtburgerre és a hasábburgonyára, mert ez kicsit feldob. De nem ma. Ma a szósz is ellened van.

17.

Az üzletben az volt ráírva, hogy mosószer, de nagyon úgy néz ki, hogy sikerült egy doboznyi levegőt vennem. De az legalább tiszta!

18.

A szülőket mindig kétségek gyötrik ,mikor gyerekik elmennek egy másik városba továbbtanulni. Ilyenkor, ha meglátogatják őket, viszik a kedvenc ételeket. Anyuka megsütötte kisfia kedvenc almáspitéjét, amit abban a pillanatban eldobott véletlenül, ahogy belépett a szobába.

19.

Amikor próbálsz a csajoknak menőzni, hogy mekkora jampi vagy. Jó tanács: legközelebb hívd meg egy kávéra, és talán a szemed világa is megmarad.

betöltés...