Ilyen borzalmasan néz ki napjainkban, az élő, Ken baba arcú férfi.

A mai világban már nagyon sok olyan ember van, aki valakire felnéz és minden tekintetben szeretne hozzá hasonlítani. Bizonyára te is emlékszel arra a lányra, aki annyira rajongott Angelina Jolie-ért, hogy plasztikai sebészek segítségével olyanra operáltatta az arcát, de a műtét nem sikerült olyan jól, mint várta. A másik ilyen ember, aki élő Barbie babává műttette magát, mert annyira tetszett neki a játékbaba megjelenése, hogy gondolta olyanná válik. Rengeteg pénzt belefektetett abba, hogy dereka, arca, idomai, haja…stb. pontosan úgy nézzen ki, mint a játéknak. Viszont nem ő volt az egyedüli, aki ezt tette, hanem egy férfi is, aki annyira beleszeretett Ken baba kinézetébe, hogy úgy gondolta boldogabb életet élhet, ha úgy néz ki. Erről a férfiról, név szerint Rodrigo Alvesről már többször is cikkeztek és bemutatták, hogy mennyire túlzásba vitte a plasztikai műtéteket. Újdonsült külsejének köszönhetően felkapta őt a sajtó és a média, és celebet csináltak belőle.

Természetesen a férfinak akadnak rajongói, de több olyan felhasználó is megtalálta őt, akik egyenesen rémesnek tartják azt amit tett magával. Nem elég, hogy egy rakás pénzt kifizetett a beavatkozásokra, de rengeteg fájdalommal is meg kellett birkóznia ahhoz, hogy elérje álmait.

Az egyik beavatkozás után szervezetét húsevő baktériumok támadták meg, melybe majdnem belehalt, de még ez sem tántorította el őt a további műtétektől.

Az évek során megszabadult a bordáitól, mű kockahasat csináltatott magának, orrát nagyjából 12 alkalommal kellett megműteni, hogy tökéletesen hasonlítson Ken babáéra. A legdurvább az egészben, hogy bakancslistáján szerepel az is, hogy férfiasságától is megszabadul, így tökéletes más lehet a játékbabának.

Nyilván egy konzervatív, de egy modern gondolkodású embert is teljesen lesokkolnak ezek az információk. Nem csoda,hogy kapott hideget meleget az évek során. A műtétek utáni lábadozásairól jó pár kép készült, amiket eddig még nem osztott meg a követőivel és rajongóival, de úgy gondolta ez is az ő része ezért felteszi őket a közösségi oldalaira.

A képeket elnézve egyértelmű, hogy a férfi fejében valami nem stimmel, ha úgy gondolja, hogy ez csodálatos és mesébe illő. Azt gondolnánk nem tartotta számon a műtéteit, de ez tévedés, ugyanis elmondta, hogy összesen 69 sebészeti beavatkozáson esett át. Az orvosok persze figyelmeztették őt, hogy nem lesz ennek a szenvedélynek jó vége, mert a szövetei nem fogják sokáig bírni ezeket a műtéteket, főleg, ha még fertőzésekkel is fel kell venniük a harcot.

Sokan azt mondták, hogy nem Ken babára, sokkal inkább egy vámpírra kezd hasonlítani. Ti mit gondoltok erről a hóbortjáról? Megéri ennyit szenvedni, ennyi pénzt kidobni az ablakon csak azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy játék?

Írjátok meg kommentbe a véleményeteket.

betöltés...