Mindig is hercegnő akartál lenni? Most évi 15 milliót fizetnek érte!

Minden kislány álma, ha felnő, hercegnő legyen. Tegye fel a kezét, aki más akart lenni. Szép ruhák,  herceg fehér lovon, örökké tartó boldogság. Igazából annyira nem megfoghatatlan ez a vágy, hiszen a nők erről álmodnak, csak éppen jelmez nélkül.

Képzeld el, hogy éppen állást keresel, valami jót, valamit, amit szívesen csinálnál, majd szembejön veled egy hirdetés, ahol éppen dadát keresnek, de az egyik feltétel között szerepel, hogy a teljes munkaidődet hercegnős jelmezben kell töltened. El tudnád képzelni, hogy így főzöl, mosol, takarítasz és közben mesélsz egy kislánynak? Mint egy igazi Tündérkeresztanya.

Nos, nem kell messzire menni. Csak egy repülőjegyre kell beruházni, ha érdekel komolyabban az állás. Ugyanis a napokban adták fel Angliában a hirdetést. Az álláshirdetésben szerepel,hogy délelőtt nincs semmi dolga a munkavállalónak, de az elvégezendő feladatok köré tartozik: a főzés, mosás, takarítás, és persze, délután el kell hozni a gyerekeket az iskolából. A feltétel csupán annyi, hogy mindezt Csipkerózsika, Hamupipőke vagy Ariel jelmezben tedd meg.

Természetesen a jelmezeket biztosítják…viszont lelkiszemeink előtt látjuk, ahogy elmegy Csipkerózsika a közértbe egy kisgyerekkel kenyeret vásárolni. Elég furcsán néznének rá,tekintve, hogy se Halloween se Farsang nincs. Mindezért az extra feladatért cserébe viszont nem fukarkodnának a munkaadók.

Ugyanis egy karrierista hercegnő is kereshet jól. Ez pedig évi 15 millió forintnak megfelelő fontot jelent. Meg még jól is érezheted a munkában. Megjött a kedved hozzá?

A legnagyobb sajnálatunkra viszont Magyarországon nem találtunk még ilyen álláshirdetést. Mi biztos az elsők között lennénk, akik jelentkeznének rá!

betöltés...