10 női ruhadarab, ami minden férfit levesz a lábáról.

A tökéletes ruhák kiválasztása nem könnyű feladat, mert több mindent kell figyelembe venni, például testalkatot, arcformát, magasságot…stb. Mivel az ördög a részletekben rejlik ezért nem mindig a fő ruhákra kell koncentrálni, hanem a kiegészítőkre. Egy megfelelő kiegészítő tökéletessé és egésszé teheti a képet, ami nagyon fontos, ha divatosak akarunk lenni. Ma úgy döntöttünk, hogy elhozunk nektek néhány érdekességet a ruházkodással kapcsolatban és divatszakértők segítségével eláruljuk, mit mivel nem célszerű felvenni.

1, Gyöngyök

A gyöngysor gyönyörű kiegészítő, csak egy hátránya van, hogy nem modern. Csak egy bizonyos korosztály számára optimális ez a fajta kiegészítő, így nem sokan választják, kivéve, ha más ékszerekkel kombinálják. Amennyiben a nyakláncon egyetlen szem gyöngy van, akkor már divatosabbá tette a szettet.

2, Karóra

A karórák nagyon praktikus kiegészítők, mert kihangsúlyozzák a törékeny női csuklót, sőt teljes egésszé teszi a képet. Viszont azzal nagyon sokan egyetértenek még a divat világában is, hogy nem minden esetben jó, ha egy női óra hatalmas és a szára többször is körbeérheti a csuklót. A divatszakértők azt tanácsolják, hogy a hölgyek keressenek maguknak olyan karórát, melynek színe mindenhez passzol.

3, Selyem sál

A selyemsál sem mai, viszont lehet úgy hordai, hogy az a mostani divatnak megfelelő legyen. A Vogue szerint ma egy ilyen sálat, övként, hajbavalóként, sőt akár karkötőként is lehet viselni. Ha valaki mégis a nyakára kötné az legyen olyan színű, ami serkenti és javítja az arc megjelenését, valamint kihangsúlyozza a szemeket.

4, Állatminta

Az állatminta sokáig nagy népszerűségnek örvendett. Rengeteg ruhadarabot készítettek belőle, kabátot, nadrágot, szoknyát, felsőt… stb. Viszont ezzel csínján kell bánni, ugyanis ha túl sok ilyen ruha van az illetőn, akkor már nem annyira előnyös. Viszont egy eltérő színű felső és egy párducmintás szoknya iszonyú vonzó megjelenést tud biztosítani.

5, Kimonó

A kimonó még mindig népszerű a nők körében. Ezt a ruhadarabot nemcsak nyáron lehet felvenni, hanem bármely évszakban csak tudni kell, hogy mit vegyünk fel hozzá. Nyáron egy spagettipántos felsővel, pólóval lehet viselni, télen pedig garbóval.

6, Szemüveg

Egyeseknek kötelezően kell szemüveget viselni, mások csak a divat kedvéért szereznek be egyet. Ez a kiegészítő nagyon jó, ugyanis kiemeli a szemeket, és javítja az arc vonásait. Ma már egyre elterjedtebbek a fekete keretes nagy lencsés szemüvegek, amiket szinte minden lányon lehet látni.

7, Kalapok.

A magas vonalú kalapok magasabbá teszik az embert, a turbánok viszont titokzatosabbá teszik a viselőjét. Ne félj kísérletezni, hogy melyik fejfedő az, ami passzol az ízlésedhez és a megjelenésedhez. Például egy szögletes arcú hölgynek nem áll jól a nagy karimájú kalap, mert kihangsúlyozza az orr vonalát. Viszont ha megtaláltad a hozzád legjobban passzoló darabot, akkor azt kell figyelembe venni, hogy mely ruhadarabokkal tudod összepározni.

8, Bralette

A Bralette ma már a szekrények szerves részévé nőtte ki magát, mert nőies és vonzó. Többféle, fajta ruhával lehet kombinálni, például inggel, vagy magas derekú farmerrel, esetleg bőrkabáttal. Mindegy mit veszel fel hozzá, abban akkor is csábító leszel, ha nem akarod. 

9, Férfias stílus

A nagy Coco Chanel bizonyította be a divatvilágnak, hogy férfi ruházatban is lehetnek a nők vonzók. Egy férfi ingben, női nadrágban, vagy épp férfi nadrágban és női ingben egyszerűen ellenállhatatlanok lesznek a férfiak számára. Ezek a darabok kihangsúlyozzák a nők vonzerejét.

10, Aszimmetrikus ruházat.

Nem minden nő meri bevállalni az ilyen ruhadarabokat, mert vizuálisan torzítják a képet és aránytalanok lesznek. A divatszakértők úgy gondolják, hogy egy egyenletlen vágás akaratlanul is felhívja az emberek figyelmét. Például egy aszimmetrikus szoknya a lábakra és a nyakra valamint a mellkasra fókuszál.

Te mit tartasz divatosnak?

betöltés...