14 szívmelengető kép, mely megmutatja tökéletlen világunk szebbik oldalát

A világnak van jó és rossz oldala, de ez így van rendjén, hisz megvan az egyensúly. Ha túl sok jó vagy túl sok rossz lenne, azzal felborulna az egyensúly. Annak ellenére, hogy a legtöbben mindig csak a rosszra figyelnek, igenis vannak jó dolgok is, melyek melengetik az emberek szívét. Ilyen, amikor egy háború romjai között tartanak báb előadást az árván maradt gyerekeknek, vagy amikor két generáció tagja találkozik egymással. A mostani posztunkban ilyen és ehhez hasonló képeket szedtünk össze, amik garantáltan megmelengetik a te szívedet is.

1, Színészek, akik báb előadást adnak elő a gyermekeknek a szír város, Saraqib elpusztult épületeinek romjai között.

2, Egy pár, akik nem csináltak nagy felhajtást az eljegyzésükből, ugyanis a férfi egy KFC-ben kérte meg barátnője kezét.

3, Egy buszsofőr, aki a születésnapja alkalmából ingyen szállítja az embereket a buszán.

4, Egy ausztrál pláza, aki ideiglenes lakhatást biztosít a mélygarázsában a hajléktalanok számára.

5, „A lányom, Brooklyn folyamatosan az új barátjáról, Mia-ról beszélt. Azt soha nem említette, hogy Mia egyáltalán nem beszél. Amikor láttam őket, Brooklyn azt mondta ő szavak nélkül is érti őt.”

6, “A kislányom és a dédnagyanyja fogják egymás kezét. Elképesztő volt látni ezt a pillanatot, hiszen tudjuk, hogy a nagymamám gyógyíthatatlan beteg.”

7, A holokauszt 104. évfordulója alkalmából 400 család gyűlt össze a siratófalnál, ahol nők, gyerekek, unokák és dédunokák is jelen voltak.

8, Egy tűzoltó, akik újraéleszti azt a kismacskát, akit kimentett az égő házból.

9, A mai napon megműtötték az unokahúgomat és én ugyanolyan kötszereket tettem a cicája lábára, mint amilyen neki volt.

10, Megkérték a borbélyt, hogy legyen kedves odakint vágni Brysen haját, mert autizmusban szenved és nem tud huzamos ideig idegen szobában lenni.

11, “6 évvel ezelőtt felkerültem a szívtranszplantációs listára. Szerencsére rövid időn belül meg is kaptam a szívet, és ma életet adtam a kisfiamnak. Az illető nem csak engem, de a kisfiamat is megmentette.”

12, „A 99 éves nagymamám épp a dédunokájával beszél, aki egy másik városban tanul. Teljesen ledöbbent, mikor FaceTime hívással láthatta őt a kijelzőn. Megtanítottuk neki, hogy tudja ezt használni, és gyanítjuk nem fogja megbánni.”

13, “A barátnőm ebben a pillanatban még nem sejtette, hogy pár percen belül meg fogom kérni a kezét.”

14, A fiam, Miles azt állította, hogy a nemzetközi ikrek napján ki kellett választaniuk a suliban egy olyan személyt, aki a legjobban hasonlít rájuk. A fiam a képen látható kisfiút választotta, mert állítása szerint ugyanolyan szemei, haja van, mint neki. Miles határozottan meg volt győződve erről. Amikor a tanár elküldte nekem ezt a fotót, nagyon meghatódtam. Nyilvánvaló, hogy Miles és a fiú különböznek, de ő ezt nem akarta figyelembe venni. Ebből is látszik, hogy ő előítéletek nélkül él.”

Titeket is meghatottak a képek?

betöltés...