Ez a 9 kép bemutatja, milyen nehézségekkel kell megküzdenie a nőknek tavasszal.

Minden ember várja a tavaszt, hiszen ilyenkor jelennek meg az első kellemes érzést keltő napsugarak, illetve ekkor lehet lecserélni a téli ruhatárt tavaszira. Viszont a nők hihetetlenül meg tudnak változni ebben az időszakban, mondhatni 180 fokos fordulatot vesznek. Gondolok itt arra, hogy ők már akkor képesek felvenni a rövid ruhákat, mikor még nincs, azaz igazi jó idő, vagy hanyatt-homlok futnak az edzőterembe mert úgy gondolják mindjárt itt a strandszezon. De természetesen ez csak néhány a sok gondjuk közül, amivel szembesülnek ebben az évszakban. A mai cikkünkben elhoztunk nektek néhány szituációt, amit valószínű a női nem tökéletesen fog érteni.

Ez mindig így van. Amikor ősszel elkezd hűlni az idő, de még süt a nap, akkor a lányok hajlamosak úgy felöltözni, mintha mínusz 20 fok lenne, viszont amikor télből megyünk át tavaszba és még javába van hó, akkor valahogy mindig előkerülnek a rövid szoknyák.

Természetesen gyönyörűen néz ki egy nő lábán a magassarkú, az pedig még jobb, ha szépen is tudnak benne menni. Viszont azt csak ők tudják, milyen kínszenvedés órákon át benne lenni. De hát a szépségért mindent be kell vállalni.

A tavaszi időjárásban az a legszörnyűbb, hogy sosem tudod, milyen ruhát vegyél fel, mert reggel még hűvös van, de délutánra meg lehet sülni, este pedig megint csak hideg van. Ez nagyon ki tudja készíteni a nők idegeit.

Bizony kétféle nő létezik, aki egyből előkapja a tavaszi ruháit, amint kisüt a nap, és aki még április végégig is téli ruhákban jár. Szerintetek melyik a jobb variáció?

Ki ne akarna a szép tavaszi napsütéses időben egy kellemeset sétálni a szabadban?! Nos, ez nagyon jól hangzik, viszont ez az évszak nagyon kiszámíthatatlan, ugyanis bármelyik pillanatban sötét felhők gyűlhetnek össze és egy hatalmas vihar keletkezhet.

A lányok mindent kipróbálnak csakhogy napokon belül karibi barna színűk legyen, például barnítókrémet, szoláriumozást, vagy egy hagyományos napozást. Ám ez nem olyan egyszerű, hisz ez az eljárás sokkal több időt vesz igénybe.

Bizony, sajnos minden nő belesétál ebbe, amikor kijön a szoknya, vagy épp a rövidnadrágszezon. Ilyenkor persze azzal próbálják nyugtatni magukat, hogy nem ők híztak meg, hanem a ruhadarab ment össze a szekrényben.

Amikor megjelennek az első napsugarak a nők pánikba esnek, mert nincs meg nekik a strandszezonra alkalmas bikinitestük. Ilyenkor persze hanyatt-homlok futnak az edzőterembe és kemény edzéseket próbálnak folytatni, sőt az étrendjükben sem lesz semmi más csak saláta.

A tavasz közeledtével kezd elolvadni a hó és bizony nem egyszer fordul elő, hogy kutyagumit találnak alatta. Ebben az esetben nyitott szemmel kell járni, nehogy belelépjenek az ilyen “aknákba”.

Ismerős helyzetek hölgyeim?

betöltés...