Emlékeztek még a MacGyver sorozatra? Az őt játszó színész azóta 69 éves lett. Így néz ki ma

Minden csütörtökön ott ültünk a TV előtt és vártuk a 17:45-percet, amikor is megkezdődött a McGyver című sorozat. Hozzánk a 90-es években jutott el. A sorozat 7 évadot élt meg. 1985 őszétől futott 1992-ig az Egyesült államokban. Két mozifilm is követte a történetet a nagy sikerre való tekintettel. A film főszereplője Richard Dean Anderson volt. Az első epizód felvételekor 35 éves volt, idén töltötte a 69. évét. Nem kicsit változott meg azóta.

A ’80-as években igazi címlapfiú volt. Nők milliói voltak oda érte. Persze ehhez kellett a sorozat is. A MacGyver után még a Csillagkapu sorozat főszereplője volt 1997-től 2005-ig. Itt Jack O’Neill karakterét játszotta. Végül kiszállt a sorozatból, hogy több időt tölthessen a lányával.

Így néz ki ma a híres színész.

A férfi igazi sportember volt. Korábban jéghokizott és rendkívül ígéretes tehetségnek bizonyult, csak sajnos eltörte mindkét kezét így lecsúszott a profi ligáról.

Mivel 35 évesen kezdett színészkedni és két legendás sorozatot tudhatott maga mögött ideje sem volt nagyfilmekben játszani.

A színész ma már nyugdíjas. A korral kicsit kikerekedett. Sősem nősült meg, ellenben több színésznővel is volt kapcsolata fiatalabb korában.

Járt Teri Hatcherrel és Lara Flynn Boyle-lal is. Több évig volt együtt April Prose-zal, akitől kislánya született. Wylie 1998-ban jött a világra.

2002-ben szakítottak. Azóta senki nem tudja, hogy a színésznek ki az új kedvese.

Ti szerettétek a sorozatot? Néztétek? Írjátok meg kommentben a véleményeteket.

betöltés...