Ez a csinos modell megmutatta testét szülés után. Sokan karrierje végét jósolják

betöltés...

Chelsea Outram egy gyönyörű, 23 éves, egyedülálló anya. Sajnos nem úgy alakult a párkapcsolata, ahogyan szerette volna, ezért neveli egyedül a 3 éves kislányát, Amara-t.

1. A nő már a gyermeke megszületése előtt is modellkedéssel foglalkozott és mindmáig rendszeresen keresik meg különböző reklámfotózásokkal.

2. Amit természetesen örömmel el is vállal.

3. Hatalmas lelki gondokkal küzdött azonban, miután teherbe esett, mert ez jól látható nyomot hagyott a hasán. Eleinte nem akarta elfogadni, sőt szégyellte is magát emiatt, valamint a karrierje miatt is aggódott.

4. Idővel aztán átértékelte a dolgokat és így már elég bátorsága volt ahhoz, hogy felvállalja, valamint megmutassa a világnak, milyen nyomot hagyott rajta a terhesség.

5.

6. Elmondta, hogy azelőtt mindig arra törekedett, hogy tökéletesen nézzen ki minden egyes képen, amit feltölt az Instagram-oldalára, de ma már tudja, hogy az nem a valódi önmaga volt.

7. Valamint azt is elárulta, hogy ma már büszke magára. Tudja, hogy nem tökéletes, de hatalmas erőt ad neki a tudat, hogy három évvel korábban ott volt Amara “otthona”.

8. Szeretné, ha inspirálni tudna más nőket is, valamint arra ösztönözni, hogy fogadják el magukat. A visszajelzésekből kiderült, hogy elérte a célját és rengeteg, hasonló cipőben járó édesanya köszönte meg Chelsea-nek a bátorítást.

9. Sajnos – mint mindig -, voltak olyanok is, akik nagyon durván reagáltak Chelsea képeire, leginkább férfiak.

10. Volt, aki ezt írta: “Ezért vagy egyedülálló anya.”, vagy: “Nincs pasi, aki ezt élőben szeretné bámulni!”.

11. Valaki egyenesen a következőt írta: “Csinálj magaddal valamit, különben egy vén, egyedülálló cseléd leszel!”

Chelsea elmondta, hogy már nem érdeklik a negatív hangvételű, bántó hozzászólások, ő továbbra is szeretne bátorságot és támogatást adni más édesanyáknak.

betöltés...