Íme 20 kép, ami igazolja, hogy a világunk a legnagyobb művész

Sokan szeretnek különleges és egyedi dolgokat, tájakat, élőlényeket nézni az interneten, hiszen olyan hatásuk van, mely teljesen magával tudja ragadni a felhasználókat. Szó szerint megbabonázza őket, ugyanis nem mindennap találkoznak ilyen lényekkel, jelenségekkel, mint amiket a világhálón látnak. Persze sokkal jobb lenne, ha a valóságban nézhetnék meg, de egyelőre a neten lévő képek is elegendőek ahhoz, hogy ámulatba ejtse őket. Láttál már valaha olyan tájat, ami leginkább a mennyországra emlékeztet, vagy olyan élőlényt, melynek megjelenése semmihez sem hasonlítható? Nos, mostani posztunkban igyekeztünk ilyeneket összegyűjteni, hogy a ti állatokat is leessen.

1, A kertemben kaptam lencsevégre, ezt a nagyon különleges színű lepkét, amiről kiderült, hogy egy tyria jacobaeae vagyis jakab-lepke.

2, Ez a valami egy úgynevezett actinia schmidti vagy konyhanyelven, tengeri kökörcsin.

3, Nem, ez nem egy fa, hanem homok, amibe belecsapott a villám. A szakemberek csak fulgurite néven emlegetik.

4, A Persze öbölben található Hormuz-szigeten vörös színű a homok. Ezt a benne lévő vashidrátnak köszönheti.

5, A szivárvány-hegy Peru legkülönlegesebb természeti kincse. Rengeteg turista látogat el ide, hogy megtekintse a különböző színben pompázó hegyeket.

6, Az úgynevezett tengeri iguánok szándékosan cipelnek gyíkokat a fejükön, ugyanis ezek a potyautasok meg tudják őket védeni az idegesítő legyektől.

7, A kaliforniai Raistrek-Playa-völgyben van egy tó, mely teljesen kiszáradt az évek során. Többen is arról nyilatkoztak, hogy a benne lévő kövek mozognak, és csak nemrég derült ki, hogy miért is van ez a jelenség. Szakemberek elmondása szerint a tó alja egy kevés vízzel telik fel, ami képes megfagyni és azon csúsznak a kövek.

8, Ez egy úgynevezett ázsiai kúszóhal, melynek az az érdekessége, hogy nemcsak a szárazföldre tud kijönni, hanem képes felmászni a fákra is.

9, A képen egy amerikai zöld gém látható, mely egy különleges képességgel rendelkezik. Képes úgy nyújtogatni a nyakát, mint egy teleszkóp.

10, Ez egy szivárványos obszidián ásvány, melynek rendkívül különleges a megjelenése.

11, Nem kell megijedni, ugyanis ez nem vér, hanem egy úgynevezett chlamydomonas nivalis algafajta, mely a meleg hőmérséklet hatására képes vörös színűvé változni.

12, Ez a fura nyakú bogár egy úgynevezett madagaszkári zsiráf bogár, melynek azért van ilyen hosszú már-már zsiráf szerű nyaka, hogy képes legyen harcolni a nőstényekért.

13, Ez egy jó vastag törzsű majomkenyérfa, ami Madagaszkár területén található.

14, Ez egy díszes úgynevezett halhatatlan féreg, mely Borneo szigetén él.

15, Ez a fura kis fickó egy vietnami mohabéka, mely úgy néz ki, mintha egy kis sárkány lenne.

16, Ez a különleges kő egy fehér opál, ami szivárvány színben pompázik, ahogy rásüt a fény.

17, Ez a különleges jelenség a Maldív-szigeteken figyelhető meg. A parton lévő fitoplanktonoknak köszönhető, ez a foszforeszkáló kék fény, mely mesebelivé teszi a tájat.

18, Ha hiszed, ha nem ez nem a Photoshop műve. Ez kérlek az úgynevezett Salar de Uyuni sómező, mely a legnagyobb a világon. 4,086 négyzetkilométeren terül el ez a festői táj, mely olyan, mintha a felhők között lenne.

19, Ez egy óriási kristálybarlang Mexikó területén, mely a legnagyobb természetes kristályformációknak ad otthont.

20, Ezek a pókhálóval bevont fák Pakisztánban találhatók. 2010-ben egy óriási árvíz miatt a pókok arra kényszerültek, hogy a fák tetején keressenek menedéket. Az idő múlásával pedig szó szerint beszőtték az egész fa lombkoronáját, ami első ránézésre olyan, mint egy hatalmas vattacukor.

Na mit szólsz?

betöltés...