Így néznek ki a világ legcsinosabb nagymamái, akiknek még az is megbocsájtható ha nem főznek olyan jól

Ha azt a szót halljuk, hogy nagymama, általában olyan idős asszonyok jutnak az eszünkbe, akik otthonkában és szemüvegben ülnek a kanapén keresztrejtvénnyel vagy receptkönyvvel a kezükben. Akik minden egyes héten valamilyen finomsággal várják az unokáikat és rosszul vannak ha meglátják, hogy olyan vékonyak mint egy bot. Nagyon sok embernek ilyen nagymamája volt/van, de a mai világnak köszönhetően, az ő kinézetük is megváltozott. Nem egy olyan idősebb korosztályba tartozó hölgyről tudunk, akik úgy néznek ki, mint akik a divatlapokból léptek ki.

Mai cikkünkben összegyűjtöttünk nektek néhány nagymamát, akik korukat meghazudtoló megjelenéssel rendelkeznek.

Zaklina Berrido Pisano egy 51 éves nagymama. Bizony, jól olvasod ő már nagymama.

Akármennyire is hihetetlennek hangzik, de az olasz származású Zaklinának két gyereke van, sőt két csodálatos unokája is, akikkel nap mint nap együtt pózol a képeken. A nő egyébként divatbloggerként és modellként tevékenykedik mind a mai napig.

Az olaszok körében rendkívül népszerű, ami nem is csoda, hiszen kora ellenére elképesztően néz ki. Olyan sokan kedvelik őt, hogy Instagramon már elérte a fél millió követőt is.

A fiatalos nagyit rendszeresen felkérik divatfotózásokra és kampányokra is, amit boldogan el szokott vállalni.

Yasmina Rossi egy 63 éves asszony, aki divatmodellként dolgozik.

Hihetetlen, de negyven éves volt, amikor bekerült a divat világába a modellek közé. Ami azért szép teljesítmény mert a legtöbb nő ilyenkorra már kiég és semmi újat nem tud mutatni. Viszont Yasmina hatvan évesen került a pályája csúcsára, mert korát meghazudtoló alakja van. Ezzel persze felkeltette egy csomó divatcég érdeklődését, akik alig várják, hogy együtt dolgozhassanak vele.

A legszebb az egészben, hogy a nő képeit egyáltalán nem kell Photoshoppolni, mert úgy jó az alakja és a bőre, ahogy van.

Egyszer azt nyilatkozta, hogy ő nem az a típusú nő, aki megijed az öregedéstől és annak velejáróitól, mint például a megereszkedett és ráncos bőr vagy ősz haj.

Számára a kor nem több egy számnál, hiszen mindenki saját maga dönti el, hogyan érzi magát a bőrében.

Melissa szintén egy 63 éves gyönyörű hölgy.

tudjuk, hogy elsőre nem ez szűrhető le, de ennek a varázslatos hölgynek már nyolc unokája van. Nem igazán szerette a kozmetikai termékeket, emiatt nem is használt se hidratálókrémeket, se semmi mást. Rendszeresen jár sportolni, ami alapjáraton jótékony hatással van az egészségre és a megjelenésre.

Rengeteg korabeli nő irigyli a kinézetét, hiszen úgy néz ki, mint aki most lépett csak a negyvenes korosztályba.

Imádja az unokáit, ha tehetné mindig velük lenne. Amúgy tipikusan úgy viselkedik, mint egy igazi nagymama. Süt, főz és élvezi az életet. Mi kellhet még?

Christie Brinkley, egy 64 éves nő, aki egyáltalán nem a korának megfelelően néz ki.

Christie egy nagyon híres modell, akinek párszor volt lehetősége megmutatni magát színésznőként is. Például láthattuk feltűnni az 1983-as Családi vakációban valamint az 1997-ben bemutatott Vegasi vakációban is.

A modell úgy kezdi a napot, mint a legtöbb ázsiai ember, ugyanis ahogy felébred, elfogyaszt egy jó nagy pohár meleg vizet, amibe belefacsar egy egész citromot.

Étrendjében nem sok minden található, mivelhogy vegetáriánus.

Ha ránézünk pont nem az jut róla eszünkbe, hogy már 64 éves is elmúlt. Olyan elképesztő alkata van, amit rengeteg 30-40 éves nő szeretne birtokolni.

Elena Sanzharovskaya 55 éves és fitness edzőként dolgozik.

Ezt az orosz származású nagyit, nagyon sokan kedvelik az Instagramon, ennek köszönhetően már majdnem fél milliós rajongótáborral büszkélkedhet. Mint, ahogy a többiek, ő sem egy átlagos kinézetű hölgy.

Rendszeresen sportol, mindegy milyen a szabadban az időjárás. Még a mínuszokba is képes kimenni egy szál pólóban és rövidnadrágban azért, hogy eddzen.

Rendkívüli teljesítményei miatt gyakran hívják élő show műsorokba és ezen kívül saját weboldalt is vezet. Sok korabeli nő irigyelheti megjelenését és kitartását.

Neked mi a véleményed a fent említett nagymamákról? Szeretnéd, ha neked is ilyen nagyid lenne?

betöltés...