Felrobbantotta az internetet haldokló nagypapa utolsó sörözéséről készült fotója

A 87 éves férfi utolsó kívánsága milliók szívét hódított meg, pedig a cél egyáltalán nem ez volt.

Norbert Schemmnek már csak órái voltak hátra. Az idős férfi az egyik wisconsini kórházban feküdt, halála előtt pedig mindössze egyetlen kívánsága volt. Szeretett volna egy utolsót sörözni családtagjaival. Kérését természetesen teljesítették, a nem megszokott pillanatot pedig meg is örökítették. A bácsi végül másnap eltávozott az élők sorából.

Norbert unokája feltöltötte az internetre a nagyapjával készült utolsó fotót, amely milliókat érintett meg. A szívfacsaró történet után kiderült, hogy sokan fordulnak családjukhoz hasonló kérésekkel.

Az unoka csupán ennyit írt nagyapja fotójához:

“A nagyapám ma elhunyt. Tegnap este csak annyit akart, hogy még egy sört megihasson a fiaival.”

Azóta többen is feltöltöttek hasonló képet az internetre.

Adam Schemm posztolta az eredeti fotót, amely nagy valószínűséggel azért lett ilyen népszerű, mert rengeteg embernek nyújt kapaszkodót, akik valaha már voltak hasonló helyzetben. Sőt, az is kiderült, hogy sok haldoklónak jut eszébe, hogy még egy utolsót italozhasson szerettei körében.

A fiatal férfi azt is elárulta, hogy egyáltalán nem fordult meg a fejében, hogy ha feltölti a képet az internetre, akkor pár nap múlva nagyapja az oldal egyik legjobban pörgő témája lesz majd.

betöltés...