Ez a 8 dolog bemutatja, milyen a nem testi megcsalás

Egy párkapcsolatban mindig vannak hullámvölgyek, van amikor fent vagytok és van amikor lent. Ám azokban az időszakokban is ki kell tartanotok egymás mellett, ha épp egy rossz időszakon mentek keresztül. Az ilyen nagyon csúnyán rá tudja nyomni a bélyeget a kapcsolatotokra és akarva-akaratlanul elkezdhet romlani. Lehet azon kapod magad, hogy egy félrelépésen gondolkodsz, ám ennek nem kell feltétlenül fizikainak lennie, ugyanis tettekkel és gondolatokkal is meg lehet csalni a párotokat. Az alábbi cikkünkben bemutatjuk, hogy mely esetek számítanak nem testi megcsalásnak.

Nagyon szoros barátság egy ellenkező nemű emberrel.

Természetesen nincsen semmi probléma azzal, ha vannak ellenkező nemű barátaid, hiszen minden embernek van. Ám, ha a párod már úgy érzi, hogy a kettőtök közti kapcsolat túlságosan is szoros, mondhatni már barátságon túli, akkor célszerű lenne megbeszélni a dolgokat és tisztázni a helyzetet.

Online flörtölgetsz.

Lehetséges, hogy nem az a célod, de bizony chaten keresztül is lehet másokkal flörtölni. Az ilyen jellegű tevékenységek, nagyon negatívan hathatnak a kapcsolatodra, melynek vége akár szakítás is lehet. Ha el akarod kerülni az ilyen helyzeteket, akkor mindig gondold át mit szeretnél írni.

Telefonfüggőség.

A mai világban nem annyira ritka, hogy először a telefonjukhoz nyúlnak az emberek mihelyst kinyitják reggel a szemüket, ahelyett, hogy a mellettük fekvő személynek köszönnének először. Ez a tevékenység szépen lassan elhidegíti egymástól a feleket.

Sokat panaszkodsz a párodról.

Az normális, ha a nehéz időszakban a családodtól vagy a barátaidtól kérsz tanácsot, ám az már nem oké, ha naponta ország-világnak arról panaszkodsz, hogy milyen ramaty a szerelmi életed.

Ha átléped a határokat.

Ha elmész bulizni és összetalálkozol egy olyan nővel/férfival, aki szemmel láthatóan is többet akar tőled és te elgondolkodsz rajta, hogy belemész, az annak a jele is lehet, hogy valami nem igazán működik a kapcsolatotokban. Lehet, hogy bizonyos dolgokat nem kapsz meg otthon és ezzel kompenzálod.

Más nővel/férfival álmodsz.

Amennyiben ez az eset csak néha-néha fordul elő, akkor nincs mitől tartani bárkivel előfordul, hogy másokkal álmodik. Ám, ha ez rendszeresen megesik, akkor itt az ideje elgondolkodni, hogy ennek mi is lehet az oka.

Az anyagi helyzeteddel kapcsolatban hazudsz.

Egy jó kapcsolat alapja az őszinteség, és ha ez hiányzik, akkor nagy valószínűséggel hamar kiütköznek a problémák. Ilyen probléma például, ha az anyagi helyzeteddel kapcsolatban nem mondasz igazat. Akár tetszik akár nem ez egy idő után kiderül, és a párod egyből azon kezd el agyalni, hogy mi mindenben nem mondtál neki igazat.

Nem véded meg a párod másokkal szemben.

Amikor a párod lesz, akkor nem te meg ő vagytok, hanem ti, tehát úgy kell gondolkodnod, mintha egyek lennétek. ha őt megsértik akkor téged, is ergo meg kell védened magatokat. Ha úgy érzed nem kell kiállnod a párodért, akkor bizony komoly gondok lehetnek nálatok.

betöltés...