19 ember, aki büszkén lépett szülei nyomdokaiba, amivel egy álmuk vált valóra

Vannak emberek, akik külsőre egy az egyben úgy néznek ki, mint szüleik, sőt vannak, akik úgy döntenek, hogy az ő nyomdokaikba lépnek. Nem egy és nem is kettő gyerek volt, akik szüleikkel voltak gyerekként a rendőrautóban, repülőgépen, tűzoltó állomáson és a többi. Ekkor döntötték el, hogy ők is olyanok akarnak lenni, mint bátor szüleik. Az álomból sokaknak valóság lett és társként dolgozhattak együtt őseikkel. A mai posztunkban olyan fotókat hoztunk el, ami bizonyítja, hogy soha nem szabad feladni az álmokat, mert egy nap biztos, hogy valósággá válik.

1, Egy lány, aki kislányként mindig is felnézett anyjára, mert pilótaként dolgozik, és elhatározta ő is az lesz. Az álom beteljesült, és most együtt dolgoznak, mint első és másodpilóta.

2, A két kép között közel 30 év telt el, de apám nyugdíjazása előtt újrafotóztuk a kedvenc képünket.

3, Amikor egy gyerekkori álomból végre valóság lesz.

4, Gyerekként arról álmodoztam, hogy ha felnövök, apám társa leszek és együtt kapjuk el a rossz fiúkat. Az álom mára valóság lett, és valóban együtt dolgozunk.

5, “A bal oldali kép 1994-ben készült édesanyámról, a jobb oldali pedig 2017-ben rólam. Anyám ugyanabba a suliba járt, amibe én és ő is cheerleader volt, pont mint én. Nekem nem kellett megvennem a ruhát, mert édesanyám eltette az övét.”

6, Apám egész életében zenével foglalkozott és úgy döntöttem, hogy a nyomdokaiba lépek.

7, Anya és lánya, akik az új-zélandi rendőrségnél dolgoznak, mint társak.

8, “Az öt éves kislányom utánozni akarta nagyobbik testvérét ezért ő is levágatta a haját, és odaadta, hogy a rászoruló, beteg gyerekeknek készítsenek belőle parókát.”

9, „A húgom ugyanabban a középiskolában tanít, ahova én jártam. Elképesztően büszke vagyok rá.”

10, Apám több, mint 40 évig dolgozott a rendőrségen, a tesóm pedig ma végezte el az akadémiát.

11, “Kisgyerekként mindig is olyan akartam lenni, mint az apám. Sikerült nekem is tűzoltónak állnom, és most együtt mentjük meg a bajba jutottakat.”

12, “A felső képen édesanyám, és a nagymamám áll, a alsó képen pedig én és anyukám állunk. Hihetetlen, hogy így meg tudtuk ismételni azt a képet.”

13, Anyám a 90-es években gót volt, és úgy döntöttem én is olyan akarok lenni.

14, Mindig apukámmal akartam lenni, mikor elment dolgozni, de ma már nem kell sóvárognom, mert valóban együtt dolgozhatunk.

15, „A leggyorsabb síelők a hegyen – apám 1984-ben (jobbra) és és (balra)”

16, „Ugyanazt az utat tettem meg, mint apám, 30 évvel azután, hogy elérte a csúcsot. A kép a Yosemite-vízesésnél készült, Kaliforniában.”

17, Évekkel ezelőtt elterveztem, hogy ugyanolyan képet csinálok magamról és a fiamról, mint amilyet apám csinált magáról és rólam. Sikerült a terv.

18, “Apám és a bátyám is ugyanannyi idősek voltak, mikor csatlakoztak a légierőhöz. A képeiket elnézve úgy néztek ki jó néhány év különbséggel, mint az ikrek.”

19, „Nagyapa, apa és fia”

Te is ugyanazt csinálod, amit a szüleid?

betöltés...