8 női szokás, ami a férfiak többségének nem tetszik.

Rengeteg nő küzd az öregedés ellen, pedig az egy természetes folyamat, amivel meg kellene barátkozni, mivel senki sem azért született a földre, hogy örökké fiatal maradjon. Akik még mindig sztrájkolnak ez ellen, általában valamilyen orvosi beavatkozással próbálnak megfiatalodni, például ráncfelvarrással. Ezen kívül más módszerekkel is próbálnak trendik és vonzók lenni, ami nem minden esetben tetszik a férfiaknak. A mai cikkünkben bemutatjuk nektek, hogy melyek azok a női szokások, amik abszolút nem jönnek be az erősebbik nem képviselőinek.

Nevetséges ruhák.

A férfiak egyáltalán nem szeretik azt, ha egy nőnek nincsen szép érzéke, főleg, ha ez az öltözködési stílusra is kihat. Nincs kiábrándítóbb annál, mint mikor több stílust és színt vegyítesz, és egy hatalmas katyvasz lesz a végén. Ez bármelyik férfi libidóját képes csökkenteni.

Rajzolt és vékony szemöldök.

Nem szép látványt tud nyújtani az erősebbik nem számára egy olyan nő, akinek az összes szál szemöldökszőre ki van szedve és helyére egy rajzolt vonal van húzva. Ettől egy-kettőre megváltozik a nő arcberendezése, amiről nem épp a természetesség jut eszükbe.

Túl sok smink.

Ismét egy olyan ponthoz értünk, ami nem igazán jön be a férfiaknak. Ők előnyben részesítik a természetes vonásokat, ennek tükrében egyáltalán nem szimpatikus nekik, ha a nők túlzásba viszik a sminkelést. Nem elég, hogy természetellenes, de még csúnya is.

Túlságosan is magas sarkú cipők viselése.

Sok nő van abban a hitben, hogy a férfiak megőrülnek a magas sarkút viselő nőkért. Igen ez így van, de ennek is van határa. Nyilván elég viccesen néz ki, mikor egy nő megpróbál csábos lenni úgy, hogy alig bír menni azokban a kényelmetlen és néha túl magas sarokkal rendelkező cipőkben. Ha egy nő megtalálja a hozzá legjobban illő magassarkú cipőt, amiben képes szépen járni, akkor valóban fel tudják kelteni a pasik figyelmét.

Túl sok, vagy túl nagy tetoválás.

Az emberek nagy része valamilyen emlék miatt csináltat magának tetoválást, de ebben az esetben is jól át kell gondolni, hogy mekkora legyen és, hogy hova legyen varrva. A nagyon nagy tetoválások egyáltalán nem mutatnak jól egy nő testén, mert eltakarja illetve elvonja a figyelmet a szép formáikról. Ha mindenáron ilyenre adják a fejüket jobb lenne kisebb és nőiesebb mintákat csináltatni.

A nem megfelelő méretű ruha kiválasztása.

Elhisszük, hogy a nők szeretnének vékonyak lenni, de pont nem azzal tudják elérni, hogy egy-két számmal kisebb ruhákba préselik bele magukat. Azt leszámítva, hogy rettenetesen kényelmetlen lehet, mindemellett még csúnya is. Mindenki válassza ki a hozzá illő méretet és próbáljon meg a ruhák fazonjával csalni az összképen.

Plasztikázás

Súlyos tévedésben él az a nő, aki azt hiszi, a szilikonkebel vagy a feltöltött ajkak tetszenek a férfiaknak. Nos, el kell mondanunk, hogy egyáltalán nem preferálják, mert mint mondtuk, ők természetes test és arc kedvelők. Igazság szerint csak a nők nincsenek megelégedve saját magukkal ezért választanak efféle eljárásokat, hogy “szépítsenek” magukon.

Műszempillák.

Elhisszük, hogy a nők csábos és vonzó tekintetet szeretnének, csak ezt pont nem a hatalmas, tornádókavaró műszempillákkal fogják elérni. A férfiak nem igazán rajonganak a mű dolgokért, úgymint mű – szempilla, – köröm, – idom, – száj… stb. Tehát, ha igazán meg akarsz fogni egy pasit, akkor jobb, ha azt természetes valódban teszed.

betöltés...