Sokkot kapott a menyasszony, amikor vőlegénye terhes exbarátnője megjelent az esküvőn és elárulta titkát

Az esküvő minden nő nagy napja, amiről talán már kislány kora álmodik. A nők tökéletes esküvőről álmodnak, legyen az bármilyen drága, szervezése pedig rendkívül nehéz. Számos teendő van, mielőtt elérkezünk a ceremónia napjához. Ki kell választani a ruhákat, a virágokat, tortát, meghívókat, le kell foglalni az éttermet, a lagzi helyét és még sorolhatnánk. Mindezek rengeteg időt és energiát vesznek igénybe, még akkor is, ha nem egyedül kell csinálnunk. És persze, nem utolsó sorban egyetlen menyasszony sem örülne annak, ha valaki beletrappolna élete egyik legszebb napjába.

Egy menyasszony azonban, rendkívül kínos szituáció részévé vált, ráadásul a saját esküvőjén. A sztorit egy nőt tette közzé, aki elment exe esküvőjére és, ha ez még nem lett volna elég, egy titokról is lerántotta a leplet, hogy tönkretegye a nagy napot.

A vőlegény és exbarátnője három évig alkottak egy párt. Szakításukat követően is tartották a kapcsolatot, ugyanis a nő közös gyermeküket hordta a szíve alatt. A nőt nem hívták meg a jeles eseményre, viszont a nagymama elárulta neki, hogy unokája nősülni készül. Mivel a nagyi egyáltalán nem szívlelte a férfi választottját, javasolta az exbarátnőnek, hogy jelenjen meg az esküvőn, ő pedig mindenben segítségére lesz. A nő végül igent mondott az ajánlatra, a nagymama pedig kezeskedett arról, hogy a nő bejut majd oda. Szóval, az ex részt vett a szertartáson, sőt, a nagyi még a fogadásra is meghívta őt és maga mellé ültette a családi asztalnál.

Az ifjú pár nem küldte el a nőt, sőt, a menyasszony még várandósságához is gratulált neki. Ezután következett valami, ami végképp lesokkolta az arát. A nő bejelentette, már alig várja, hogy babáját vele és férjével együtt nevelhesse. Az ifjú feleség megdöbbent, ugyanis vőlegénye “elfelejtett” szólni neki arról, hogy a terhes nő az ő gyermekét várja.

Az esküvő ezek után káoszba fulladt, hiszen az ara elrohant, férje utána ment, a férfi apja pedig balhét generált a fogadáson. A történetek után nem is meglepő, hogy a házaspár villámgyorsan érvénytelenítette a házasságot. A férfi nem békült ki exbarátnőjével, de terhességét továbbra is nyomon követi, ha pedig megszületik a baba gondoskodni fog arról, hogy mindene meglegyen.

Az esetet rengeteg komment követte, miszerint a nagymama rendkívül gonosz, ha úgy tetszik, a főgonosz, hiszen az ő közbenjárásának köszönhetően szakított az ifjú pár.

“Tökéletesen működött a nagymama terve. Ő tudta, hogy a menyasszony nem tudja ezt, de nem ő akart az lenni, aki ezt elárulja neki, nehogy az unokája őt hibáztassa érte. Ezért összehozott egy olyan szituációt, amiből a menyasszony megtudhatja az igazságot. A terv utolsó része az lesz, hogy téged és az unokáját újra összehozza. Ha ez sikerül neki, ő egy igazi gonosz zseni” – szólt hozzá a poszthoz valaki.

Egy másik kommentelő pedig, az ilyenkor szokásos illemet ismertette, miszerint:

“Ne menj el olyan esküvőkre, ahová nem vagy meghívva. Vőlegény nagymamája, ne hívj meg embereket egy esküvőre, ami nem a tiéd. Vőlegény, talán el kellene mondanod a menyasszonyodnak, hogy valaki terhes tőled és az nem ő.”

betöltés...