Így néz ki a valóságban a 9 legnépszerűbb internetes szépség trükk.

A közösségi oldalak tele vannak trükkökkel, amiket az emberek előszeretettel próbálnak ki, hogy bővítsék tudástárukat. A lányok számtalan mennyiségű sminkelési technikát és módszert sajátítanak el a videómegosztó oldalakról, hogy többféle esti és nappali sminket is egyszerűen meg tudjanak csinálni. Rengeteg videóban bemutatják például, hogy lehet a legkönnyebben tusvonalat húzni, vagy eltüntetni a kékes lilás foltokat a szem alól.

Mai cikkünkben TanyaStrelove videoblogger kipróbálta ezeket a trükköket, és elmesélte tapasztalatait velük kapcsolatban.

1, Harisnya a rácsos ajkakért.

Először ki kell rúzsozni az ajkakat, majd hagyni kell megszáradni. Ezek után rakd rá a harisnyát a szádra és egy gyöngyházfényű árnyalatot egy applikátor segítségével vidd fel, majd vedd el a harisnyát.

Tapasztalat: szokatlan smink, de nem kellett sok erőfeszítést tenni az elkészítéséért.

2, Szempilla ragasztó az ajak növelésére.

Ha olyan ajkakat akarsz, mint amilyen Angelina Jolienak van, akkor van számodra egy trükkünk. Vigyél fel egy kis szempillaragasztót a felső ajkak fölötti bőr felületre, majd egy picit nyomd fel, hogy a ragasztó hatni tudjon.

Tapasztalat: az ajkak azonnal intenzívebbek és teltebbek lesznek, ám ez a módszer nem tartós, így csak egy-két kép erejéig marad meg.

3, Tökéletes tusvonal.

Ha tökéletes tusvonalat akarsz, akkor nem kell mást tenned, mint egy cérnát befesteni és olyan szögben odatenni a szemedhez, amilyen vonalat szeretnél.

Tapasztalat: egy kis lenyomat marad a bőrön, de ezt nem lehet rendes tusvonalnak nevezni. A munka többi részét szabad kézzel kellett kiegészítenem.

4, Tusvonal másképp.

Jól bele kell mártani a fogselymet a tusba, majd egy határozott mozdulattal 2 vonalat kell egymás után nyomni a szem külső oldalára. Az üres helyet ki kell festeni szemceruzával.

Tapasztalat: kiderült, hogy ezt a tusvonalat sokkal könnyebb megcsinálni, és nem utolsó sorban még tartósabb is, mint az előző.

5, WC guriga a magasabb hajért.

Válaszd el a hajad és tegyél két egyenlő hajtincs alá WC gurigát. Ezt hajcsattal le is rögzítheted, majd várnod kell 10 percet. Ha még jobb hatást szeretnél, akkor fújd be száraz samponnal a hajad.

Tapasztalat: kiderült, hogy ez egy hatásos kis trükk, száraz samponnal pedig tényleg még jobb hatást el lehet érni.

6, Gyönyörű loknik gyümölcszsákkal.

Csak annyit kell tenned, hogy egy gyümölcsös hálót a fejedre húzol, a nedves hajadat pedig betűröd alá. Lerögzíted, hogy ne csússzon le a fejedről szárítás közben, majd 10 percig szárítsd megállás nélkül.

Tapasztalat: a haj nem szárad ki, de nem is nem göndörödött be, sőt a fej hátsó rászán képződött egy nagy gubanc, amit sokáig kellett bontani.

7, Orr tisztítása.

Ehhez szükséged lesz egy nyers tojásra, amit egy ecset segítségével kell felvinni az orra. Erre tegyél egy kisebb ruhát rá, majd egy azt is kend be tojással. Miután ez megszárad vedd le.

Tapasztalat: a szaga nem túl kellemes, de a hatás miatt megéri – a pórusok észrevehetően tisztábbá válnak.

8, Szemcsepp a szem alatti kék-lila foltok ellen.

Egy vattapamacsra cseppents egy kevés szemcseppet, majd tedd a szemed alá 5-10 percig. A cseppek be fogják szűkíteni az ereket és a kék-lila foltok erőssége csökkenni fog.

Tapasztalat: a kék rész eltűnt, de a hatás csak átmeneti. Ezenkívül a cseppek nagyon kiszárítják a bőrt, ezért nem ajánlom ezt a módszert.

9, Papírcsíkok a tökéletes szemöldökért.

Néhány fehér papírral körbe kell ragasztani a szemöldököt, hogy tökéletes formában meg tudd rajzolni azt. Miután a belső részt átsatíroztad és kiemelted, le kell vennie a csíkokat.

Tapasztalat: a csíkok eltávolítása után a szemöldököt ki kell még igazítani.

Te próbáltál már néhány internetes hacket?

betöltés...