Macskát vittek az irodába, hogy megfogja az egereket, helyette pénzt hozott a házhoz

Nemcsak a puha, prémes pocakjuk miatt rajongunk a macskákért. Kitűnő vadászok is, akik segítenek megszabadulni a házban és a ház körül a rágcsálóktól és kártevőktől. A következő történet pontosan ezzel a vadászösztönnel kezdődött és jótékonysággal végződött. Ne aggódj, ha a két végpont között még nem látod az összefüggést, mert a végére úgyis mindent megértesz!

Ezt a kedves cicát a GuRuStu tulsai marketing ügynökség tulajdonosa fogadta örökbe. Mégpedig azért, mert szerették volna távol tartani az egereket az irodától, erre pedig egy macska beszerzése kínálkozott a legkézenfekvőbb megoldásnak. Ez a kis szőrgombóc hamar beilleszkedett a csapatba. Szokásává vált, hogy az ablakban üldögélve néz kifelé és figyeli, hogy mi történik az utcán.

Ez eddig teljesen normális, hiszen sok macska szereti nézni az embereket. De egyszer csak az ügynökség munkatársai pénzt találtak a padlón, az ajtó közelében. Nem értették, hogyan került oda. A dolog újra meg újra megismétlődött, de továbbra sem volt fogalmuk arról, hogy mi lehet a titok nyitja.

Később előálltak egy elmélettel: Az iroda egy szórakozónegyedben van, sok ember megy el mindennap az ajtaja előtt. Lehetséges, hogy az emberek a pénzt használták, hogy játszanak a macskával.

Elhatározták, hogy letesztelik az ötletüket, és megpróbáltak egy bankjegyet becsúsztatni az ajtónyílásba. Kiderült, hogy igazuk volt! Nézd csak:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dave Davis (@reporterdave6) által megosztott bejegyzés,

A szokatlan tehetséggel megáldott macska hamarosan már igen népszerű lett, sokan kifejezetten azért jöttek, hogy játszanak vele. Ennek következtében egyre több pénz gyűlt össze az ajtóban, az iroda munkatársai pedig úgy döntöttek, jótékony célra fogják felhasználni. A pénzt a helyi hajléktalanszállónak ajánlották fel, mivel a környéken sok hajléktalan él és egyszer maga a cica is az volt.

Ez az édes ki tolvaj CASHnip Kitty néven vált ismerté, és egyre többen küldenek pénzt neki. Folyamatosan segít a rászorulókon, és boldog macskaéletet él, de már sosem lesz egy átlagos macska, hiszen ennek a kis szőrmóknak olyan ereje van, mellyel képes jobbá tenni mások életét.

betöltés...