Testépítő férfiakkal reklámozza kollekcióját egy divatcég. A képek kiverték a biztosítékot.

A divatvilág szinte minden egyes nap változik, mindig hoznak be valami újítást, de nem minden esetben találják el az emberek ízléseit. Általában feltűnő és szokatlan megjelenésű modellekkel dolgoznak együtt, hogy ők népszerűsítsék a termékeiket. Köztudott, hogy az emberek megbámulják azokat az illetőket, akik merőben máshogy néznek ki, mint ők, a cégek pedig ezt használják ki, hogy nagyobb figyelmet szenteljenek a kollekcióiknak.

Az utóbbi időben azonban egyre izmosabb testű férfiakon mutatnak be igazán kis méretű ruhákat, ami egyáltalán nem nyerte el a többi férfi tetszését.

Az egyik ruházati márka a képen látható férfivel reklámoztatta a ruháit, ami nagyon kiverte a biztosítékot az emberek körében. Többen is bántó valamint sértő kommenteket írtak a képek alá. Azt állították, hogy ez a férfi a saját neméhez vonzódik és amiatt hord ilyen ruhát, hogy felhívja a többi társa figyelmét. De akadtak olyanok is, akik azt állították, hogy ezek bizony gyerekruhák. Persze ezeknél sokkal kacifántosabb vélemények is születtek.

Valóban jogos kérdés, hogy a divatcégek miért olyan ruhákat adnak szegény emberre, ami egyetlen levegővételtől szétreped a hátán. Vagy a másik, hogy miért olyan modelleket alkalmaznak, akik úgy néznek ki, mint a testépítők.

Ebben az esetben nem álltunk annyira távol az igazságtól, ugyanis ez a szőke szakállas Disney herceghez hasonlító férfi valójában egy testépítő, aki nagyon-nagyon figyel arra, hogy mit eszik és, hogy a testzsír aránya megfelelő szinten legyen. Elszántságának köszönhetően néz ki úgy ahogy.

Állítólag az izmos férfiak nagyon megragadják a hölgyek figyelmét és elképzelik, hogy az izmaikon feszülő ruhák hasonlóképpen állhatnak a párjukon. Ezen kívül pedig a szingli csajok nagyon is szeretik legeltetni a szemüket a kigyúrt pasikon, így nem csoda, ha inkább őket alkalmazzák a divatcégek.

A képeket elnézve egyénként totál úgy tűnik, mintha csak lefújták volna a férfiak testét festékkel, ami szerintünk egyébként hagy némi kívánnivalót maga után. Az oké, hogy a nők feszülős és testhezálló ruhákban járnak-kelnek, de valljuk be egy férfin ez elég viccesen néz ki.

Nem tudjuk ti hogy vagytok ezzel, de nekünk nem igazán jött be ez a stílust. Uraim, ti hordanátok ehhez hasonló ruhákat? Szeretnétek, hogy a szépen kidolgozott izmaitok ilyen nagy hangsúlyt kapjanak?

Osszátok meg véleményeteket velünk.

betöltés...