19 híres világsztár gyermeke, akikről nagyon keveset tudunk.

Annak ellenére, hogy a legnagyobb hírességek életének bizonyos részei teljesen ki vannak téve a nyilvánosságnak, még mindig van egy olyan oldaluk, amit a legnagyobb titok övez. Ilyen például a családi életük. Sok olyan híresség van, akiről még azt sem tudtuk, hogy vannak gyerekei, mert nem akarták, hogy a sajtó lépten-nyomon kövesse őket és kérdéseket tegyenek fel nekik. Ezzel próbálták őket megvédeni a külső behatások ellen. Persze idővel ezek a gyermekek felnőnek és ők maguk döntenek úgy, hogy részt vesznek abban az életben, amit szüleik folytatnak. Igaz nem mindegyik lép az anyja vagy apja nyomdokaiba, de azért szép számmal találunk olyan sztárcsemetét, akik színésznőként, modellként vagy filmproducerként tevékenykednek.

Meadow Rain Walker

A híres színész Paul Walker lánya, aki megalapította a Paul Walker alapítványt, ami a tengerbiológusok munkáját segíti, valamint megvédi a tenger élővilágát. A fiatal lány  ennek szentelte életét, mert tudta, hogy apjának mennyire fontos volt ez és mindent meg akart tenni, hogy folytassa az ő munkásságát. Meadow rendszeresen vesz részt jótékonysági rendezvényeken legutóbb Adrien Greniernek adott át egy díjat, akinek szintén fontos a tengerek élővilágának sorsa.

Violet Affleck

A 13 éves Violet-et gyakran lehet látni híres szülei társaságában, ám magánéletéről mit se tudunk. Az biztos, hogy a fiatal lány nem tervez szülei nyomdokaiba lépni és színésznőként dolgozni.

Greta és Ida Lundgren

Dolph Lundgren az 80-as 90-es évek sztárjának két lánya van. Az idősebbikből, Ida-ból modell lett, a fiatalabbik lánya viszont még csak 17 éves így még kérdéses, hogy mit akar kezdeni az életével. Még nem döntött el, hogy apja nyomdokaiba lép, vagy másik szakmát választ magának.

Lily Sastry (Atkinson)

Rowan Atkinson azaz Mr. Bean lánya, aki kicsit sem hasonlít édesapjára. Annak ellenére, hogy Lily több filmben is szerepelt már nem lett belőle színésznő, mert az énekesi pályát választotta. Miután szülei elváltak Lily anyja leánykori nevét vette fel.

Renee Stewart

Renee a díjnyertes brit énekes és tehetséges zenész, Rod Stewart valamint a tehetséges színésznő, Rachel Hunter lánya. A lány úgy döntött, hogy nem lép apja és anyja nyomdokaiba hanem követi saját álmait. Renee profi táncos lett, miután végzett a londoni kortárs tánciskolában.

Zelda Williams

Zelda a ikonikus Robin Williams és Marsha Garces Williams lánya. A lányt egy népszerű számítógépes játékban szereplő hercegnő után nevezték el. Zelda több filmben is játszott gyermek évei alatt később pedig hivatásos színésznő lett belőle.

Anaïs Gallagher

A brit rock zenész Noel Gallagher lánya a modellkedés felé kacsingat. A 19 éves Anaïs nem tervezi, hogy édesapja nyomdokaiba lép viszont az ő nevének köszönheti, hogy azzal foglalkozhat, amit igazán szeret.

Grace és Lucy De Vito

Danny DeVito és felesége, Rea Perlman, közel 40 éves házasságuk alatt 3 gyermeknek adtak életet. Mindegyik kreatív szakmákat választottak magának. A legidősebb lányuk, Lucy De Vito (Danny mellett áll) színésznő lett, de Hollywoodban sajnos még nem futott be, viszont több színdarabban is játszott már. Grace pedig filmproducer lett.

Theodora és Alexandra Richards

A legendás gitáros Keith Richards lányai. A Patti Hansennel kötött házasságukból származik Theodora és Alexandra. A lányok követték anyjuk nyomdokait és modellek lettek. Apjuktól viszont zene iránti szeretetüket örökölték. Theodore gitáron játszik, Alexandra pedig DJ-ként is tevékenykedik. A lányok egy másik hobbi iránt is rajonganak, ami nem más, mint a rajzolás.

Zoe Jackson

A híres amerikai színész, Samuel L. Jackson lánya is csatlakozott a filmvilágához, de nem mint színésznő, hanem mint filmproducer és rendező.

Blake Perlman

Blake a Pokolfajzatként ismert Ron Perlman és Opal Perlman egyetlen lánya. A lány édesapja nyomdokaiba lépett ugyanis színésznő lett, ám ezen kívül filmekhez és TV-műsorokhoz is ír zenéket.

Matilda Ledger

Matilda egyre jobban hasonlít elhunyt híres apjára, Heath Ledgerre, de nemcsak külsőre, hanem belsőre is. Nincs kizárva, hogy egy nap ő is apja nyomdokaiba lép és színésznő lesz. 

Brooke Hogan

A világhírű pankrátor Hulk Hogan lánya. Igaz, hogy Brooke nem folytatta apja pályáját, mert neki nem fekszik annyira a pankráció, ehelyett inkább a színészkedés és az éneklés mellett tette le a voksát.

Daisy Boo Pamela Oliver

A világhírű sztárszakács Jamie Oliver és Juliet Norton modell közös gyermeke. A híres szülők nem igazán osztanak meg infokat és képeket a magánéletükről, ám a 15 éves Daisy lányuk fotóját megosztották a közösségi oldalukon. Mivel még nagyon fiatal, így nem tudja, hogy szakácsnak áll úgymint apja, vagy modellnek, mint anyja.

Alexandria Zahra Jones

A legendás zenész, David Bowie és a szupermodellként ismert Iman lánya, aki szüleitől csak jókat örökölt. Bowie és felesége gondosan elrejtette lánya magánéletét média elől, így nem szivárogtak ki vele kapcsolatban információk. Ennek tudatában arról sincsenek adatok, hogy a 18 éves Alexandranak milyen jövőbeli tervei vannak.

Dominik, Daniella és Alessandra Garcia-Lorido

Andy Garcia amerikai színész 3 lánya. Dominik és Daniella színésznők lettek, olyan filmekben szerepeltek, mint a “Z: Az elveszett város” és az “Űrvihar”. Alessandra is megpróbált elhelyezkedni a filmvilágban, ám egy másik hivatásban talált rá saját magára, ami nem más, mint a modellkedés. Már több éve plus size modellként dolgozik.

Aquinnah és Schuyler Fox

A „Vissza a jövőbe” trilógia sztárja, Michael J. Fox és a színésznőként dolgozó, Tracy Pollan ikerlányai. Aquinnah és Schuyler nem váltak közéleti személyekké, de rendszeresen lehet őket látni szüleik oldalán, amikor meg lehet csodálni apjuktól örökölt mosolyukat.

Isabella Damon

Matt Damon és Luciana Barroso lánya, aki már betöltötte a 12. életévét. Nincs is miről beszélni még a jövőbeli pályát illetően, hiszen még iskolába jár. Igaz nincs kizárva, hogy egy nap apja hivatása mellett teszi le a voksát.

Natasha és Malia Ann Obama

Malia és Natasha az Amerikai Egyesült Államok 44. elnökének, Barack és Michelle Obamának a lányai. A most 20 és 17 éves lányok szüleikkel különböző eseményeken vesznek részt.

betöltés...