Ez a 3 csillagjegy soha nem engedi, hogy irányítsa valaki őket. Semmilyen téren!

Minden ember különbözik egymástól, így nem csoda, hogy mindenkinek más habitusa van. Ha a nőket vesszük alapul akadnak bőven olyanok, akik romantikus kapcsolatra vágynak, rózsákkal meg sok figyelemmel, mások viszont csak és kimondottan arra, ha meghagyják a függetlenségüket. Nem minden személy szereti, ha megpróbálják irányítani a döntéseiket és a tevékenységeiket. Ezektől konkrétan falra másznak. A csillagjegyek nagyjából meg tudják mondani, hogy melyik nővel nem érdemes kezdeni, mert semmiféleképpen nem fogja hagyni, hogy te hozz helyette döntést. Az ilyen nők azt szeretik, ha mindenki az ő igényeikhez alkalmazkodik. Íme, kapásból három, akikkel a fent említett dolgokat nem lehet megtennie.

Kos

A kos olyan csillagjegy, aki általában fejjel megy a falnak. Életükre a hirtelen döntések jellemzőek, akik élvezik a függetlenség minden egyes percét. Nemcsak a párkapcsolatban, hanem az élet minden egyes területén vágynak a szabadságra. Célorientált személyek, akik mindent megtesznek azért, hogy elérjék azt, amit akarnak.

Nem szeretik, ha irányítják őket, attól szinte 180 fokos fordulatot vesznek. Ha úgy gondolod, hogy egy ilyen emberrel akarod összekötni az életed, akkor lény türelmes és adj neki teret.

Bika

A bikák szintén olyan személyek, akik nem viselik el, sőt kimondottan rosszul kezelik, ha valaki megpróbál felülkerekedni rajtuk. Hiába adnak nekik mindenféle ajándékot és virágot, egyáltalán nem fogják értékelni, mert még magukkal szemben is magasak az elvárásaik.

Ha valaki mégis az irányítása alá akarja vonni őket, csak úgy teheti meg, ha a bika mélységesen beleszeret. Viszont ebben az esetben sem tudja maximálisan átvenni felette az uralmat. Mivel úgy gondolják, hogy ők sohasem fognak rátalálni a lelki társukra ezért mindent meg kell tenni, hogy elnyerd a szerelmüket és a bizalmukat.

Bak

A bakok szülöttei szinte az önkontroll mesterei, pontosan ezért nincs szükségük arra, hogy rajtuk kívül még valaki kontrollálja őket. A bak hölgyek tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy mi a legjobb nekik és, hogyan kell figyelmen kívül hagyni azokat a dolgokat, amit nem szeret. Hihetetlenül makacs és határozott teremtések.

Mindig azt teszik, amit jónak vélnek. Másokra nem igazán hallgatnak, csak saját megérzéseikre. Egy bak nő soha, de soha nem fogja hagyni, hogy egy férfi irányítsa őt, mert minden erejével azon lesz, hogy ezt megakadályozza. Akkor érzik jól magukat, ha az ő igényeikhez igazodnak az emberek.

betöltés...