18 kép, ami bemutatja, hogy a háziállatok mellett egy percig sem lehet unatkozni

Egy nemrégiben készült tanulmány szerint a kutyák tényleg megértik, amit a gazdáik mondanak nekik. Ez viszont arra enged következtetni, hogy szándékosan csinálják azt, amit csinálnak, gondolunk itt csínyekre, rosszaságokra, szétrágott cipőkre, párnákra…stb. Persze ők úgy tesznek, mintha ártatlan bárányok lennének, holott bizony sok vaj van a fülük mögött. Mostani posztunkban olyan felhasználók képeit hoztuk el, akik bemutatták, hogy az ő kis kedvencük miket szokott csinálni akkor mikor csak egy pillanatra teszik ki a lábukat, vagy amikor egyik szobából a másikba mennek.

1, Amíg a kutya gazdija aludt, addig ő elment a helyi rendőrségre és szó szerint igazi internet csillag lett

(Az éjszaka közepén Texasban egy kutya kilométereket futott, hogy beszéljen a helyi rendőrökkel. A rendőrök teljesen ledöbbentek, mikor a Chico névre hallgató kutya február 11-én elment hozzájuk az őrsre. Elkezdtek hát vele játszani, de hamar nyúlcipőt húzott. Az okos kutya visszaszaladt a házába, mielőtt a gazdája felébredt volna, így annak fogalma sem volt a róla, hogy mit csinált kedves kis háziállata. Chico azonban megjelent a közösségi oldalakon és hamar megtudta a gazdi is mit tett.)

2, Egy kutya, aki beszaladt egy focimeccsre, és elkezdte kergetni a focilabdát. A játékosoknak csak egy bizonyos idő után sikerült elfognia az ebatta kutyát.

3, A kutyáim ilyen felfordulást tudnak csinálni, mikor nem vagyok itthon.

4, Ismerjétek meg az új papagájomat. Különös, hogy én kutyát akartam, és végül madarat kaptam.

5, A férjem és én az egész családunkat elhoztuk nyaralni, beleértve a kutyát és a macskát is. Miután egész éjszaka a szállodában voltunk, reggel nem találtuk a kutyánkat, aki néhány perc keresgélés után meglett a gyerekülésben.

6, A kutyám ellopta a gyümölcslevemet és így nézett rám, amikor vissza akartam szerezni.

7, A kutyánk úgy kedvenc játéka egy kötött takaró, amit két héten át folyamatosan csináltam…

8, Ilyen arcot vág a kutyám, amikor egy kicsivel később érek haza a munkából.

9, Amikor hazaértem a munkából nem találtam a kutyám és nem is üdvözölt. Néhány perc keresgélés után nyöszörgést hallottam a fürdőszobából, amikor beléptem ezt láttam.

10, Egy hónappal ezelőtt találtam rá a kutyámra ebben a bokorban. A befogadása utáni sétákon mindig alaposan megszaglászta azt a bokrot és szó szerint belemerítette a fejét a zöld növényzetbe.

11, A kutyáim minden egyes nap valami hasonló meglepetéssel várnak engem. Mindig félve jövök haza, hogy vajon most mi lesz szétcincálva a házban.

12, A kutyám szétrágta a saját tálját, és úgy feküdt a helyén, mintha mi sem történt volna. Nagy kópé.

13, Éjjel arra ébredtem, hogy szomjas vagyok ezért lementem a konyhába. Miután kinyitottam a hűtőszekrényt, megpillantottam a kutyámat, aki ilyen fejjel állt mögöttem és várta hátha kap valami finomságot.

14, Amíg a konyhában főztem addig a kutyám bemászott a nyulam ketrecébe. Először nem tudtam hol van, végül megpillantottam. Nézzétek, hogy feküdt:

15, Úgy tűnik megvan a cipőtolvaj a családban, persze ő úgy ül, mintha semmi rosszat nem követett volna el.

16, Amíg elmentem a boltba ő fogta magát és szétszedte a párnámat.

17, Bármi, ami az útjába kerül azt szétrágja, ez csak néhány eset a kis munkáiból.

18, A kutyám előszeretettel szereti ezt csinálni a hajammal. Úgy érzem itt az ideje egy fegyelmezésnek.

A ti kutyáitok is szoktak ilyet csinálni?

betöltés...