Alig 2 óra alatt fiatalodott egy évtizedet a 60 éves nő!

Napjainkban egyre hangsúlyosabb szerepet kap megítélésünkben a külsőnk. A képmegosztók és közösségi oldalak elterjedésével lépten-nyomon tökéletes testekbe, profi sminkekbe, csodás bikinialakokba és kocás hasakba botlunk.

Minden eddiginél gyorsabban váltakoznak a trendek, minden második poszt fogyókúrával vagy mozgással kapcsolatos. A fiatalabb generáció már sokkal több időt és energiát fordít testére és külsejére, mint az idősebbek.

Vannak azonban olyan nők, akik nem akarnak szürke 60-asok körébe tartozni és komoly elhatározásuknak köszönhetően ezen idén sikeresen is változtatnak.

Ebbe a körbe tartozik a hatvanhoz közelítő Debbie is, aki nem volt rest jelentkezni egy ‘átalakító’ műsorba sem, csak hogy sikeresen megváltoztathassa külsejét és ezzel együtt az életét.

Christopher Hopkins, az úgynevezett ‘The Makeover Guy’ (szabad fordításban: Átformáló srác) vette kezelésbe a kissé elhanyagolt külsejű nőt és nem kisebb célt tűzött maguk elé, minthogy Debbie-ből egy szívdöglesztő, negyvenesnek tűnő nőt fog faragni.

Az átalakítása hihetetlenül jól sikerült, egy teljesen más embert pillanthattak meg a tükörben.

Debbie úgy nyilatkozott, hogy nem pontosan úgy néz ki, mint egy hollywoodi filmcsillag, de saját magának biztos, hogy a ‘legjobb változata’ lett.

A szembesítés során a nőnek nem volt félnivalója, egyetlen dolog izgatta csak, vajon férje és gyermekei rá fognak-e ismerni a hatalmas változás után.
Íme a videó, ahol te is láthatod, milyen csodálatos munkát végeztek a stylistok, sminkesek és fodrászok:

Ha téged is inspirál a végeredmény, oszd meg ismerőseiddel a cikket! Remélhetőleg másoknak is erőt ad ahhoz, hogy a szükséges lépéseket megtegyék, saját maguk érdekében.

betöltés...