Íme a világ legszebb kislánya, aki napról napra egyre szebb. – Íme a képek

Az orosz származású Anastasiya Knyazeva-t 2017-ben a világ legszebb kislányának nevezték ki. Egyesek a következő Irina Shayknak hívják, mivel elképesztő megjelenésével és bájos arcával mindenkit le tud venni a lábáról és már most sokan versengenek azért, hogy vele dolgozhassanak együtt. Anastasiya gyönyörű vakító kék szemekkel rendelkezik, ami még elbűvölőbbé teszi baba arcát. Életét Instagram oldalán lehet nyomon követni, amit édesanyja szerkeszt és felügyel. A lassan-lassan 9 éves modellnek 1,4 millió követője van Instagramon, és ez a szám természetesen napról napra emelkedik.

A mai cikkünkben úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk nektek a 4 évesen már világhírűvé vált Anastasiyát, aki már nem is annyira kicsi, mint ahogy emlékszünk rá.

Hogy kezdődött az egész

Anastasiya csak 2,5 éves volt, mikor elkezdett modellkedni és 4 éves korára már óriási népszerűségre és hírnévre tett szert. Számtalan márka szeretett bele a bűbájos arcú kislányba, aki nagyon természetesen viselkedett a kamera előtt, és soha nem érezte magát emiatt kellemetlenül vagy kényelmetlenül. 2015-ben édesanyja, Anna úgy döntött, hogy létrehozza kislánya hivatalos Instagram fiókját és oda töltik fel a képeit.

Anastasiya sztár lett.

A The Daily Mail 2017-ben a 6 éves Anastasiyát szavazta meg a világ legszebb kislányának. Ezt a címet a francia származású modell Thylane Blondeau is elnyerte. A közönséget teljesen lenyűgözte a babaarcú kislány, akinek vakítóan kék szemei vannak.

Karrierje virágzik

2018-ban Anastasiya ötödik lett a világ legszebb gyermekeinek listáján. – állítja a L’Officiel magazin. A fiatal modell számos ruházati márkával áll szerződésben, köztük a Chobi Kids-szel, a Kenguru-val és a Kia Motors-sal. Társ-műsorvezetőként vesz részt TV-műsorokban, sőt filmekben is szokott szerepelni.

Egyáltalán nem érzi magát dívának

Minden figyelem ellenére Anastasiya még mindig egy normál gyerek és aszerint is nevelik a szülei. Általános iskolába jár, és nem igazán érti, hogy miért népszerű. Anyja meglepődött, mikor az iskolai szünetekben a gyerekek megpróbálnak közel kerülni kislányához, mondván ő egy igazi sztár. Szülei azonban többször is elmondták, hogy nem áll szándékukban dívát csinálni gyermekükből, sőt ugyanolyan nevelést kap, mint bármilyen másik gyerek.

Anastasiya arra törekszik, hogy megtalálja az egyensúlyt a modellkedés és az iskolai élet között. Külön angol órára és táncórákra jár, emellett egyik legnagyobb szenvedélye az éneklés. Jelenleg ott tart, hogy felnőtt korában vagy cukrászmester vagy állatorvos szeretne lenni.

A család minden támogatását megkapja.

Anastasiya családja semmilyen módon nem kapcsolódik a divat- vagy a modelliparhoz. Anyja közgazdász, apja pedig az autóiparban dolgozik. Van egy bátyja, Artemii, aki 7 évvel idősebb Anastasiyánál. Mindazonáltal mindent megtettek, hogy Anastasiya karrierje növekedjen.

Minden jót kívánunk Anastasiyának, és reméljük, hogy az álmai valóra válnak.

Te hallottál már Anastasiyáról? Gondolod, hogy még nagyobb karrier áll előtte?

betöltés...