18 kép, ami bebizonyítja, hogy az idő felett nincs hatalmunk

Az idő egy olyan dolog, ami felett még az ember nem tudta átvenni az irányítást. Ez nagyon sok tárgyon meglátszik, főleg azokon, amiket mindennap használunk. Érdekes dolog ez az egész, mindig ámulatba ejt minket. Eddig biztos nem figyeltük még meg a fodrászoknál a padlót, de hogy látszik a mindennapos munka rajta. Ha pedig megnézzük az alábbi képeket, rájövünk, hogy tényleg eljár a dolgok felett az idő vasfoga.

  1. Látszik a padlón, hogy hol állnak az emberek a legtöbbet. Gondolkoztam már rajta, hogy kicserélem, de rájöttem, hogy felesleges.

2. Az óceán mellett élünk, bizonyos tekintetben szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mivel mások ezért rengeteget fizetnek, hogy láthassák. Viszont van hátránya is ennek, ami jól látszik a képen.

3. A nagybátyám mindig könyököl vezetés közben, ami már eléggé észrevehető a könyöktámaszon. Ezt az autót újonnan vette s bár tudja, hogy mennyire megsínyli a támasz kinézetét a szokása, nem tud róla lemondani.

4. Nagy Lego rajongó vagyok, így nem volt kérdés milyen kulcstartót veszek. A régi már eléggé elhasználódott, de nem volt szívem kidobni.

5. Az iskolában észrevettük az osztálytársaimmal, hogy egy bizonyos helyen meg van kopva a járólap. Jól látni, hogy hol fordulnak az emberek rá a következő lépcsőfokra.

6. A férjemmel bútorokat újítunk fel, a minap kaptuk ezt a kanapét. Bámulatos, hogy egy jó tisztítás mennyire sokat tud dobni rajta.

7. Valamelyik nap rendet raktam a konyhában, és egy kanalat találtam, ami valaha ezüst színű volt. Nem tudom mióta lehetett ott, vagy mi történhetett vele, de jelenleg így néz ki.

8. A bárban, ahol dolgozom, meggyújtunk minden este egy gyertyát, ez kb. egy műszak alatt ég el. Az elején még leszedtük a viaszt, de később már rajta hagytuk, mindenesetre elég egyedi, ahogy kinéz.

9. Egy régi Doctor Who képet találtam a bátyám szobájában, még mielőtt át alakítottuk volna. Rengeteget halványult a színe, de nem dobtuk ki, elraktuk.

10. A bolt, ahol dolgozom, relatív napos helyen van. Az egyik polc, ahol üdítők vannak, épp az ablak mellett van. A bolt átrendezésnél vettük észre, hogy a kólás üveg matricája, hogyan kifakult.

11. A használat miatt általában ruháink is kissé megkopnak, mi se mutatja ezt jobban, mint ez a western csizma.

12. Imádom a Simpson családot és mellette mániákus hűtőmágnes gyűjtő vagyok. A felső képen látni a régi mágneseket, aminél valami oknál fogva csak a kék szín nem fakult meg.

13. A két plüsst még gyerekkoromban kaptam, de csak az egyikkel játszottam így édesanyám a másikat elrakta. Jól lehet látni a különbséget a kettő között, de akármennyire is elhasználódott a jobb oldali plüss, még mindig az a kedvencem.

14. Valaki olyan sokszor játszott a PacMan-el, hogy az konkrétan beleégett a kijelzőbe. Minden elismerésünk az illetőé, de az biztos, sok időt nem töltött a szabadban.

15. A minap voltam a fodrásznál, és kicsit megcsúsztak, én pedig leültem várakozni. Ekkor észre vettem, hogy a fodrászok milyen félkört írnak le nap mint nap munka közben, ami már jól látszott fapadlón.

16. A cipőket természetesen ugyanakkor vettem. A különbség mégis jól látszik, mivel sajnos protézisem van, így az azon hordott cipők kevésbé kopnak el.

17. Ezen a pénzen I. Erzsébet képe látható, bár már nem mostani, de azért még mindig jól kivehető rajta a királynő.

18. Az ablak betört, persze bosszankodtam egyet, de este a naplementében észrevettem, hogy egyébként milyen csodálatos perspektívákat hozott létre az üvegen.

betöltés...