Egy fiatal srác a Photoshop segítségével visszautazott gyerekkori önmagához, hogy együtt tudjanak lógni

Gondolkodtál már azon milyen jó lenne újra átélni a gyerekkorodat, amikor még minden szuper volt, nem kellett mindenen aggódni, nem kellett komoly döntéseket hozni? Nos nem te vagy az egyetlen. A cikkben szereplő fiatalember Conor Nickerson újra átélte gyerekkorát, persze nem úgy ahogy gondoljátok, hiszen időgép nem létezik, hanem elővett néhány régi gyerekkori fényképet és a mostani megjelenését ráphotoshoppolta.

Egyszer úgy nyilatkozott, hogy rengetegszer eltűnődött azon, hogy milyen lenne, ha mostani önmagát ráphotoshoppolná a régi képeire. Nem is tétlenkedett sokat ugyanis megvalósította ezt az ötletet.

“Összegyűjtöttem néhány ruhát, ami pont olyan volt, mint ami régen rajtam volt, például pólót, sapkát, nadrágot, pulcsit és megpróbáltam mindent megtenni azért, hogy visszaadjam azt, amilyen voltam régen.”

A fiú elmondta, hogy az egyik legnehezebb feladata az volt, mikor a 1997-es képek minőségéhez kellett igazítania a mait.

“Rengeteg élesítést, elmosódást, zajszűrőt kellett használnom, hogy a két kép minősége hasonlítson egymásra.”

Conor olyan jó munkát végzett, hogy nagyon nehéz megmondani hol is van megphotoshoppolva a kép.”

Ma úgy döntöttünk, hogy elhozzuk Conor gyűjteményét, hogy ti is meg tudjátok nézni milyen remek képeket szerkesztett.

Ajándékbontás közepette.

A gyümölcsszedés nagyon jó kis móka.

Úgy látszik sikerült még a gyertyákat is megszerkesztenie, hogy 19-et mutasson az 1 helyett.

Egy forró nyári napon a hűs árnyékban ülni a legjobb.

Tökre úgy néznek ki, mintha a bátyja lenne. Ha nem mondták volna el előre, hogy csak szerkesztés, nagyon könnyen el lehetne hinni, hogy ezek igazi képek.

Ti mit gondoltok a művéről? Menő igaz?

betöltés...