8 dolog, amiről a nők soha nem ismernék be, hogy szeretik

A férfiak mindig hangoztatják, hogy a nőket szinte lehetetlen megérteni. A hölgyek ugyanis soha nem azt mondják, amit gondolnak, ha pedig mégis, azt pillanatokon belül képesek megváltoztatni. Nos, be kell vallanunk, hogy bizony van ebben valami igazság. Cikkünkben nyolc olyan dolgot osztunk most meg, amelyet a gyengébbik nem képviselői nagyon is szeretnek, még sem vallanák be soha.

Amikor más nők irigyelik őket

A nők valójában szeretik, ha egy másik nő irigyli őket. Talán ez az egyik oka annak, hogy büszkén mutogatják a párjuktól kapott ruhát, cipőt vagy éppen ékszert.

Amikor megbámulják őket

Természetesen nem arról van szó, hogy élveznék, ha az utcán füttyögetnek utánuk, hanem arról, hogyha látják azt, hogy egy pasinak még a lélegzete is elakad tőlük.

Ha meghívják őket valamire

Ha egy férfi meghív egy nőt egy italra, azt nyilvánvalóan nem ok nélkül teszi. Tetszik neki és szeretne jobban megismerkedni vele. Ez a hölgyek számára rendkívül vonzó, főleg, ha a szimpátia kölcsönös.

Amikor egy pasi flörtöl velük

Minden nőnek kifejezetten jól esik, ha éreztetik vele, hogy vonzó. Persze korántsem mindegy, hogy ki és hogyan teszi ezt.

Amikor egy pasinak pénze van

A tehetősebb pasik általában magabiztosságot és függetlenséget sugallnak, ez pedig vonzó lehet egy nő számára.

Amikor egyszerre két hódolójuk van

Mindenki szereti, ha egyszerre két hódolója van, legyen az nő vagy férfi. Ugyanis ez mindkét nem képviselője számára azt sugallja, hogy rendkívül vonzó egyéniség.

Amikor egy férfi szemtelenül viselkedik

Egy bizonyos határt persze nem léphet át a férfi sem, mert ezzel az ellenkező hatást éri el. Mindig a lazaságon és a vagányságon van hangsúly, ettől tűnnek rossz fiúnak a férfiak.

Amikor egy férfi régimódi

Az udvariasságnak döntő szerepe van az udvarlásban, sajnos azonban napjainkra már szinte kiment a divatból.

betöltés...