11 hatalmas baki a Trónok Harcából, amit szinte senki nem vett észre.

Sokan azt gondolnák, hogy a világ legnézettebb sorozatában, a Trónok Harcában nem lehetnek hibák és bakik. Nos, mindenkit el kell keserítenünk, ugyanis nem egy, nem kettő kis hiba csúszott be az epizódokba. Valószínű a színészek és színésznők sem gondolták, hogy ezek feltűnhetnek a nézőknek, hiszen elképzelhető, hogy ők is totálisan megfeledkeztek ezekről. Gondolunk itt olyan kis bibikre, mint Daenerys Starbucks-os kávés pohara, vagy Jon hajlítható Valyriai acél kardja, esetleg Stannis Baratheon laptop töltője. Ezeket a kis bakikat szemfüles nézők szúrták ki, akik már elölről-hátulról, fentről-lefelé ismerik az egész sorozatot. Ám a mai cikkünket azoknak a rajongóknak hoztuk el, akik nem vették észre a háttérben vagy épp az előtérben meghúzódó hibákat. Lássuk hát, mik azok a dolgok, amik teljesen elkerülték a figyelmedet.

Úgy tűnik a Valyriai acélnak van egy különleges képessége, mégpedig, hogy úgy hajlik, mint a gumi.

Quarth városát szép kis vízvezetékek hálózzák be…

Úgy látszik, az egyik makulátlan titokban megházasodott…

Theon Greyjoy apróra vágott kisujja csak úgy hip-hop visszanőtt az egyik jelenetben.

Amikor a Vörös asszony, vagyis Melisandre leveszi a nyakláncát, akkor öreg lesz, ám az egyik jelenetben valahogy sikerül fiatalnak maradnia.

Stannis Baratheon egy lépést sem tesz hűséges laptop töltője nélkül… még a csatát is együtt vívták.

Sam Tarley olyan varjú köpenyt visel, aminek van madzag bújtatója. Ilyenek általában a széldzsekiken vannak.

Cersei egyik katonája nem bír a kard nehéz súlyával. Nézzétek csak a jobb sarokban lévő lovagot.

Jaime Lannister nem bírta ki kávé nélkül “unokahúga” esküvőjét.

Daenerys Targaryen Starbucksos kávét fogyasztott a hosszú éjjel után.

Daenerys neve a Starbucks-os kávés poháron: Viharbanszületett Daenerys Targaryen, első ezen a néven, az Elsők, az Andolok és a Rhoyniak királynője és a birodalom védelmezője, sárkányok anyja, a láncok leverője, Mereen királynője, a Nagy Fűtenger Khaleesije.

Gyanítom ezeket a kis bakikat nem mindenki vette észre. Nem is csoda, hiszen annyi izgalmas dolog volt benne, hogy nem csoda, ha ez elkerülte a figyelmeteket.

betöltés...